Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Για νίκη σωτηρίας στην Θεσσαλονίκη η Ξάνθη

Με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα της εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία έστω και την ύστατη στιγμή, θα παραταχθεί η Ξάνθη απέναντι στον Ηρακλή το απόγευμα της Κυριακής (19:00, ΣΚΑΪ) στο «Καυτατζόγλειο».Με απουσίες ο Γηραιός

Μπορεί ο Ηρακλής να είναι αδιάφορος ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως δεν θέλει τη νίκη απέναντι στην Ξάνθη, με τους Παντελή και Μπουμπένκο να δίνουν το στίγμα με δηλώσεις τους μέσα στην εβδομάδα.

Από εκεί και πέρα, ο Σλοβάκος τεχνικός έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα με τους Ιωαννίδη, Καρλίνιος, Λέκι, Πιλότο, Μάρκες και Γιαννούλη να έχουν ήδη τεθεί νοκ-άουτ είτε εξαιτίας τραυματισμών είτε τιμωρίας.

Η αποστολή του Ηρακλή: Φερνάντεζ, Μπαντής, Κατσαμπής, Παπαζαχαρίας, Περπερίδης, Σαρακατσάνος, Μάρτος, Μιλάνο, Μάρα, Έπσταιν, Κομπαγιάσι, Γκαρσία, Ηλιάδης, Κονέ, Γιάντσης, Βέλλιος, Γιάκομπ.

Αγώνας δίχως αύριο για την Ξάνθη

Έτοιμη για τη νίκη που θα της δώσει την ευκαιρία να αγωνιστεί και την επόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Superleague είναι η Ξάνθη.

Οι Ακρίτες ολοκλήρωσαν το Σάββατο την προετοιμασία τους, χωρίς να προκύψει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, με τον Νίκο Κεχαγιά να μη μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Ζίεντσουκ, καθώς και στους Λοντίκιν, Κομεσίδη, Μάνταλο και Άλφα που έμειναν εκτός αποστολής. Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως η Σκόντα δεν έχει δηλώσει κάποιο ποδοσφαιριστή να εκτίσει ποινή τιμωρίας στο συγκεκριμένο παιχνίδι, γεγονός που κάνει ακόμα ευκολότερο το έργο του Έλληνας τεχνικού της ομάδας στον καταρτισμό της αρχικής ενδεκάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: