Κυριακή 18 Απριλίου 2010

ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης 2-0

http://www.contra.gr/images/xl/scoccoaekexw1804_xl.jpgΤο κλίμα συλλαλητηριου μεταφέρθηκε και στο ΟΑΚΑ με αφορμή την παρουσία του Σκόκο, ο οποίος έγινε στόχος άγριων αποδοκιμασιών. Στο στόχαστρο των οπαδών της ΑΕΚ και ο Αδαμίδης, ο οποίος φυγαδεύτηκε. Το ομαδικό ξενυχτιι της Παρασκευής ενισχύει την εικόνα διάλυσης που παρουσιάζει αυτή την ώρα η ΑΕΚ.13ο λεπτό: Απέναντι από τον Ντεγκρά ο Νέμεθ, το πλασέ του έφυγε άουτ.

37ο λεπτό: Ανάποδο "ψαλίδι" του Μανωλά, η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι.

48ο λεπτό: Γκολ για την ΑΕΚ! Κόντρα επίθεση της Ένωσης, τελικός αποδέκτης ο Τζιμπούρ, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

65ο λεπτό: Έντονες ήταν οι αποδοκιμασίες των οπαδών της Ένωσης προς τον Νάτσο Σκόκο όταν μπήκε στο παιχνίδι αντί του Γκουστάβο Μαντούκα. "Φύγε από δω, φύγε από και πήγαινε στον π... τον Ολυμπιακό", τραγουδούσε εν χορώ η κερκίδα.

73ο λεπτό: Αμαρκάριστος ο Τσέζαρεκ στη μικρή περιοχή, έβαλε λάθος το σώμα του και δεν έπιασε καλά την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Διακόπηκε για περίπου 10 λεπτά η αναμέτρηση λόγω επεισοδίων στις κερκίδες. Οπαδοί της ΑΕΚ από το πέταλο των οργανωμένων έσπασαν τα προστατευτικά κιγκλιδώματα και κινήθηκαν με απειλητικές διαθέσεις προς τα επίσημα. Άλλοι δε εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο. Οι δυνάμεις ασφαλείας και των ΜΑΤ προσπάθησαν να αποτρέψουν την κίνηση και ακολούθησαν "μάχες". Ο διαιτητής Αμπάρκιολης, παρακολουθώντας τα έκτροπα, κάλεσε τους βοηθούς και αποφάσισε την προσωρινή διακοπή του αγώνα έως ότου ηρεμήσουν κάπως τα πνεύματα.

101ο λεπτό: Γκολ για την ΑΕΚ! Ωραία προσπάθεια του Νέμεθ, ο οποίος πάσαρε στον Καφέ κι αυτός με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.Διαιτητής: Αμπάρκιολης
Βοηθοί: Γενναίος, Παπαχαραλάμπους

Συνθέσεις

Α.Ε.Κ.:

Γιάννης Αραμπατζής, Κώστας Μανωλάς, Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, Σάββας Γκέντσογλου, Νίκος Γεωργέας, Γρηγόρης Μάκος (84' Παντέλης Καφές), Περέιρα Λεονάρντο (72' Γιουσούφ Χέρσι), Παναγιώτης Λαγός, Κρίστιαν Νέμεθ, Γκουστάβο Μαντούκα (65' Ιγκνάσιο Σκόκο), Ραφίκ Τζιμπούρ

Αστέρας Τρίπολης:

Ματίας Ντεγκρά, Σωκράτης Φυτανίδης, Λεωνίδας Αργυρόπουλος, Μπρούνο Ουριμπάρι, Οράσιο Καρντόσο, Σαλόζε Ουντόζι (58' Λούκας Βίλτσες), Λιονέλ Ρίος (62' Ισραελ Νταμόντε), Νίκος Λαζαρίδης, Αντώνης Λαδάκης, Εντερ, Ντάνιελ Τσέζαρεκ


Δεν υπάρχουν σχόλια: