Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Πέρασε από τη Φυλή ο ΟΦΗ


Πανηγυρισμοί για το γκολ του Ογκουνσότο Με τους βαθμούς της νίκης... δραπέτευσε από τη Φυλή ο ΟΦΗ, ο οποίος επικράτησε 1-0 του Θρασύβουλου. Οι Κρητικοί δεν ήταν καλύτεροι από τους αντιπάλους τους αλλά ήταν πιο ουσιαστικοί και κέρδισαν χάρη σε γκολ του Ογκουνσότο. Δύο δοκάρια για τους γηπεδούχους.

Οι δύο ομάδες αναζήτησαν το γκολ από την αρχή και δημιούργησαν ευκαιρίες με πιο σημαντική αυτή του 13' όταν σε κεφαλιά του Σαπάνη, η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι των Κρητικών.

Οι γηπεδούχοι σιγά σιγά επέβαλαν το ρυθμό τους στο ματς και μετέφεραν το παιχνίδι στα καρέ της ομάδας του Ηρακλείου, όμως ο ΟΦΗ ήταν αυτός που έφτασε στο γκολ. Ηταν το 39' όταν ο Ζορμπάς επιχείρησε σουτ, ο Μπαρτζώκας απέκρουσε και ο Ογκουνσότο με πλασέ, άνοιξε το σκορ.

Στο δεύτερο μέρος, ο Θρασύβουλος μπήκε δυνατά και περιόρισε σε παθητικό ρόλο τον ΟΦΗ αλλά για μία ακόμη φορά στάθηκε άτυχος αφού το σουτ του Ντελγκάδο στο 57', η μπάλα σταμάτησε και πάλι στο δοκάρι.

Ομως, στο 65' ο Χατζηπαντελίδης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με αριθμητικό μειονέκτημα στον αγωνιστικό χώρο, γεγονός που... βοήθησε τον ΟΦΗ να κρατήσει μέχρι τέλους το υπέρ του αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: