Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Μπάτον: Η καλύτερή μου νίκη!

Ως την καλύτερη νίκη της καριέρα του χαρακτήρισε αυτή που πανηγύρισε σήμερα στο Grand Prix της Κίνας ο Τζένσον Μπάτον.«Για μένα ήταν η καλύτερή μου νίκη. Ολες οι νίκες γίνονται οι καλύτερές σου, αλλά αυτή ήρθε μέσα σε αρκετά δύσκολες συνθήκες», εξήγησε ο περσινός Παγκόσμιος πρωταθλητής, που βρίσκεται πλέον στην κορυφή του πρωταθλήματος των Οδηγών με 60 βαθμούς.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως δεν ήταν τυχαίο το γεγονός ότι η McLaren κυριάρχησε στη Σαγκάη: «Το καλό ήταν ο ρυθμός μας ήταν πολύ καλός σήμερα. Στο τέλος ήμασταν δύο δευτερόλεπτα πιο γρήγοροι από οποιοδήποτε άλλον. Δεν ήταν τύχη που βγήκαμε πρώτοι σήμερα. Διαβάσαμε σωστά τις συνθήκες και κάναμε τη σωστή επιλογή».

Χάμιλτον: Συγχαρητήρια Τζένσον…

Από την πλευρά του, ο Λούις Χάμιλτον, που εντυπωσίασε με την εμφάνισή του, έδωσε τα συγχαρητήριά του στον team mate του: «Συγχαρητήρια στον Τζένσον, έκανε εκπληκτική δουλειά και καλύτερη επιλογή με τα λάστιχα. Ηταν δύσκολο στην αρχή, δεν ήταν εύκολο με βάση τον καιρό να αποφασίσεις να αλλάξεις λάστιχα. Το επέλεξα την τελευταία στιγμή, στα μισά της στροφής, και προφανώς δεν ήταν η σωστή επιλογή». επιλογή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: