Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Κούπερ: «Ο Σηφάκης ήταν εκπληκτικός»

Κούπερ: «Ο Σηφάκης ήταν εκπληκτικός»

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ δεν δίστασε να καταδείξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του Άρη, που ήταν ο Μιχάλης Σηφάκης ενώ σε ότι αφορά το σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό υπογράμμισε: «Ήταν ένα ματς με δύο διαφορετικά ημίχρονα. Πιστεύω ότι κάναμε ένα πρώτο ημίχρονο αρκετά καλό. Είχαμε ένα παιχνίδι που είχαμε καλό έλεγχο της μπάλας. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν τελείως διαφορετικό και ο τερματοφύλακάς μας έκανε ένα μεγαλειώδης παιχνίδι. Δεν είχαμε την ικανότητα να επιλύσουμε κάποιες καταστάσεις. Η αποβολή του Αράνο μας έφερε στα ίσια όσον αφορά στον αριθμό των παικτών, θέλαμε να κερδίσουμε, αλλά μετά από αυτή την εξέλιξη χάθηκαν οι πιθανότητες. Επίσης θέλω να επαναλάβω ότι ο Σηφάκης ήταν εκπληκτικός. Έσωσε σίγουρα τρία γκολ. Είχαμε τις ευκαιρίες με τον Κόκε και τον Χαβίτο, αλλά δεν τα καταφέραμε».

Για το κατά πόσο επηρεάστηκε η εικόνα του ματς από την διακοπή του είπε: «Δεν επηρεάστηκε το παιχνίδι από τη διακοπή. Διακόπηκε και για τις δύο ομάδες, όχι μόνο για εμάς. Το πρόβλημά μας ήταν άλλο, δεν είχε σχέση με αυτό. Το θέμα είναι ότι το μυαλό του παίκτη συνήθως σκέφτεται το παιχνίδι που υπάρχει και όχι τον τελικό με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί».

Για τον Αράνο που αποβλήθηκε και χάνει τον τελικό τόνισε πως: «έχω ήδη μια εναλλακτική λύση στο μυαλό μου. Δεν θα μας προκαλέσει κάποια ιδιαίτερη επιπλοκή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: