Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Εύκολη νίκη για τον Ολυμπιακό Βόλου
Οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου πανηγυρίζουν... Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε με το θριαμβευτικό 4-1 του Αγροτικού Αστέρα μπροστά σε περίπου 5.000 οπαδούς του, οι οποίοι είχαν δημιουργήσει πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στο ΕΑΚ. Μία... ανάσα πλέον απέχουν από την άνοδο οι "ερυθρόλευκοι".

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αιφνιδίασε τους Θεσσαλούς και στο 16' προηγήθηκε με κεφαλιά του Τσουκαλίδη, η οποίος αξιοποίησε τη σέντρα του Τσούκλη.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση και στο 22' ο Σιαλμάς είχε σουτ στο δοκάρι. Τα κατάφεραν λίγο αργότερα, όμως, και συγκεκριμένα στο 33' με σέντρα σουτ του Ούμπιντες, αν και οι Μακεδόνες διαμαρτύρονται για φάουλ του Σολάκη στον τερματοφύλακα Γιακουμή.

Λίγα δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ο Ολυμπιακός πήρε το προβάδισμα καθώς ο Ροτζέριο από δεξιά επιχείρησε τη σέντρα και ο Σολάκης με κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Δέκα λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης, η ομάδα του Σάκη Τσιώλη έφτασε και στο τρίτο γκολ με κεφαλιά του Λιαπάκη έπειτα από κόρνερ του Ούμπιντες και έθεσε τις βάσεις για την κατάκτηση της νίκης.

Στο 68' ο Ολυμπιακός πέτυχε και τέταρτο τέρμα με πέναλτι του Σολάκη, το οποίο κέρδισε ο Αλβάρες από τονΣκλιοπίδη, που τον έσπρωξε.

Το αποτέλεσμα αυτό ήταν και το τελικό μιας και στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: