Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Καστίγιο: Μακάρι να έρθω…

Δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην ΑΕΚ ο Σεγούντο Αλεχάντρο Καστίγιο.Ο 28χρονος διεθνής μέσος από το Εκουαδόρ επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι υπάρχουν επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, ωστόσο, ξεκαθάρισε πως ακόμη δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη πρόταση.
«Έχω πληροφορηθεί μέσω του μάνατζέρ μου ότι τον έχει πλησιάσει μία ομάδα από την Ελλάδα. Επίσης, γνωρίζω πως πρόκειται για την ΑΕΚ. Για να είμαι ειλικρινής, μαζί μου ακόμα δεν έχει επικοινωνήσει άμεσα και κανείς από την Ελλάδα. Αυτό που μου έχει μεταφερθεί ότι κάποιος ενδιάμεσος εκπρόσωπος έχει μεσολαβήσει για να εκφράσει το ενδιαφέρον της ομάδας. Δεν είμαι όμως σε θέση να γνωρίζω περισσότερες λεπτομέρειες», τόνισε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα «Εξέδρα».

Για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, τον οποίο είχε προπονητή στον Ερυθρό Αστέρα, σχολίασε: «Θα ήταν εξαιρετική η περίπτωση να αγωνιστώ σε μία καλή ομάδα που δίνει το παρών στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Θα μου άρεσε πολύ η προοπτική της Ελλάδας και θα με βοηθούσε το ότι γνωρίζω και εκτιμώ τον προπονητή με τον οποίο είχα μία πολύ καλή σεζόν».

Όσο για το πότε θα υπάρξουν εξελίξεις τόνισε: «Περιμένω να ολοκληρωθεί η σεζόν που δεν είναι καλή για μένα. Τότε θα επιστρέψω για λίγο στο Εκουαδόρ για να αξιολογήσω με ηρεμία τις προτάσεις που θα έχω. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να έρθω στην πατρίδα σας. Πάντως, ξέρω ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από Σερβία και Γαλλία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: