Κυριακή 18 Απριλίου 2010

"Κόλλησαν" στο μηδέν στο Αιγάλεω


Φάση από τον αγώνα Αιγάλεω - Δόξα Δράμας Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση μεταξύ του Αιγάλεω και της Δόξας Δράμας, καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0. Το παιχνίδι δεν ήταν ιδιαίτερα καλό και μόνο στην επανάληψη ικανοποίησε -ως ένα βαθμό- τους λιγοστούς φιλάθλους που το παρακολούθησαν.

Στο πρώτο ημίχρονο, το Αιγάλεω ήταν καλύτερο -σε γενικές γραμμές- από τους Μακεδόνες ωστόσο οι ευκαιρίες ήταν μοιρασμένες, από μία για κάθε πλευρά.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός ανέβηκε με τους "μαυραετούς" να ασκούν πίεση στην εστία των Αθηναίων αναζητώντας το γκολ. Η ομάδα του Στράτου Βουτσακέλη έφτασε αρκετές φορές κοντά στηνεπίτευξη τέρματος αλλά δεν τα κατάφερε.

Επιπλέον, μετά τα μέσα του δεύτερου μέρους, ο ρυθμός έπεσε και κατά συνέπεια το 0-0 παρέμεινε ως το τέλος.

Αιγάλεω (Σούλης Παππάς): Στεφανάκος, Βελέτης (85' Φρίμπονγκ), Κωνσταντόπουλος, Παντίδος, Ουμούρι, Τεγούσης, Μουστόγιαννης, Κακαράς, Πουλάκος, Νάστος, Φραντζεσκί.
Δόξα Δράμας (Στράτος Βουτσακέλης): Καρατζιοβαλής, Πακάλτσης, Σαμαράς, Χ. Μουρατίδης (46' Τσιμπλίδης), Γκονζάλες, Αγγος, Τσουκαλάς (70' Κριστιάνο), Μαρκόφσκι, Μπαξεβανίδης, Παρμαξίδης, Χλωρός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: