Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Tenorio - Στοίχημα...Aυτή την εποχή παίζουμε κίνητρο...


Επιμέλεια - Tenorio

Την καλησπέρα μου σε όλα τα φιλαράκια.


Δεν ασχολήθηκα στα χθεσινά γιατί δεν είχε κάτι πού να μού αρέσει έτσι ζεστά ΄ώστε να
το προτείνω από τη στήλη.Έχω την εντύπωση ότι σήμερα είναι πολύ καλύτερα, τουλάχιστον
από πληθώρα επιλογών σημείων.



Sheffield Wednesday - Sheffield Unidet (1)

Tοπικό ντέρμπι το παιχνίδι με μεγάλη αντιπαλότητα.Βαθμολογικά βολεμένη η Sheffield United πού όπως δείχνουν οι καταστάσεις δεν φαίνεται να προλαβαίνει τα μπαράζ.Καίγεται η Sheffield Wensday πού παίζει σήμερα τα ρέστα της γιά την υπόθεση τις σωτηρίας.Αν οί φιλοξενούμενοι έχουν ένα λόγο κινήτρου γιά το γόητρο, ώς ντέρμπι το παιχνίδι.Οί γηπεδούχοι έχουν ένα παραπάνω λόγο, το κίνητρο τις επιβίωσης στην κατηγορία.


Θα ρισκάρω στον άσο της Sheffield Wednesday σε απόδοση (2.40)



Atalanta - Fiorentina (1)

Σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση βρίσκεται πλέον η Atalanta μετά καί την ήττα τις περασμένης αγωνιστικής με αντίπαλο την Roma.Σκούρα τα πράμματα στούς γηπεδούχους η οποίοι είναι τέσσερις βαθμούς πίσω από την ομάδα της Bolognia, πού είναι καί η ομάδα πού σώνεται.Στις επόμενες αγωνιστικές η Atalanta, παίζει εκτός έδρας με την Inter, αμέσως μετά υποδέχεται την Bolognia, παίζει εκτός με την Napoli, καί τελειώνει εντός με το Palermo.Εντός έδρας παρουσιάζεται δυνατή εκεί όπου στα τελευταία 7 παιχνίδια έχει
(5 νίκες . 1 ισοπαλία , καί μόλις 1 ήττα).

Ήττα ,αποκλεισμός ,καί απογοήτευση στο κύπελλο για την Fiorentina στο μεσοβδόμαδο αγώνα με αντίπαλο την Inter.Στο πρωτάθλημα έχει βέβαια κάποιες βλέψεις γιά Ευρώπη μετά καί την χθεσινή ήττα της Juventus, αλλά με τέτοιες εμφανίσεις καί αποτελέσματα κυρίως στα εκτός έδρας δεν μπορεί να ελπίζει γιά κάτι καλό.Μακριά από την βάση της στα τελευταία 8 παιχνίδια μετρά 1 μόλις νίκη , 3 ισοπαλίες καί 4 ήττες.

Μεγάλο το κίνητρο επιβίωσης στην Atalanta , τελικός το παιχνίδι.Θα ρισκάρω στον άσο σε απόδοση (2,35)


Sampdoria - Milan (1)

Η Sampdoria είναι μιά από τις ομάδες πού μας έχουν δικαιώσει αρκετές φορές φέτος με καλά σημεία κυρίως εντός έδρας, καί σε πολύ καλές αποδόσεις.

Αήττητη εντός έδρας με εντυπωσιακό απολογισμό, (10 νίκες, 6 ισοπαλίες, καί καμία ήττα, με τέρματα 26-9) !! Διεκδικεί με πολύ μεγάλες αξιώσεις την έξοδο της στο Champions Legaue.Βρίσκεται γενικώς σε πολύ καλή φόρμα καθώς στα τελευταία 15 παιχνίδια μετρά (8 νίκες, 5 ισοπαλίες καί μόλις 2 ήττες).

Σαφώς σε καλύτερη ψυχολογική, καί αγωνιστική κατάσταση η Sampdoria.Δεν με πείθει
η Milan γενικά με την εικόνα της.


Επιλογή μου η Sampdoria σε απόδοση (2.65)



Sion - Young Boys (2)

Πρώτη ήττα, μετά από 6 σερί νίκες για την πρωτοπόρο Young Boys.Βρίσκεται στην πρώτη θέση τις βαθμολογίας με 3 βαθμούς διαφορά από την δεύτερη Basel.

Η Sion τα πάει καλά τελευταία έχει βλέψεις πλέον για Ευρώπη αλλά θεωρώ ανώτερη την Young Boys σαν ομάδα.

Θέλει να παραμείνει στην πρώτη θέση η Young Boys καί να αυξήση αν είναι δυνατόν την διαφορά από την Basel.Σε 15 παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας με αντίπαλο την Sion, η Young Boys μετρούν (11 νίκες, καμία ισοπαλία, καί 4 ήττες.)

Young Boys <Νεαρά αγόρια> είμαστε, γιά το πρωτάθλημα πάμε, καλύτερη ομάδα έχουμε, παράδοση έχουμε, καί πάνω από όλα έχουμε κίνητρο.Με το διπλό της Young Boys είμαι σε απόδοση (2.10)



Cadiz - Villarreal (1)

Πολύ καλή ομάδα η Villarreal B, οί ειδικοί στην Ισπανία κάνουν λόγο γιά την καλύτερη
Β΄ ομάδα τα τελευταία χρόνια στην Segunda Division .Βαθμολογικά είναι σε τροχιά ανόδου αλλά δεν έχει δικαίωμα προβιβασμού της στην Primera Division.

Μονόδρομος η νίκη για την ομάδα της Cádiz πού βρίσκεται 4 βαθμούς κάτω από την ζώνη τού υποβιβασμού .Δύο παιχνίδια σερί στην έδρα της έχει η Cádiz , αυτό με την Villarreal B , καί το αμέσως επόμενο πάλι εντός με την Chirona.

Γιά τελικό κάνουν λόγο στούς γηπεδούχους.Θεωρώ πίο έμπειρη καί πίο αλανιάρα ομάδα την Cádiz στην κατηγορία από την Villarreal B.

Θα προτιμήσω τον άσο της Cadiz σε απόδοση (2.35)


Στο σύνολον σε σύστημα με ζητούμενα...

Sheffield Wednesday - Atalanta - Sampdoria - Young Boys - Cadiz


Επίσης σε μία δυαδούλα έχω επιλέξει το διπλό της Valerenga σε απόδοση (2.90) καί το διπλό της Boca Juniors σε απόδοση (2.80) Βαση της κατάστασης των ομάδων θεωρώ πολύ καλές τις αποδόσεις για πιθανές τούς νίκες......


Αυτά γιά σήμερα παίδες, καλά να περνάτε, τα σέβη μου....

Δεν υπάρχουν σχόλια: