Τρίτη 27 Απριλίου 2010

ΗΡΑΚΛΗΣ:ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 20:00 Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗ ΘΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΣΤΟ ΚΑΤΣΑΝΕΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.














Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

Ο Ανδρέας Παντελή φένεται οτι θέλει να συμετάσχει στην διοιήκηση Πρωτοδικείου παρόλο τα πολλά προβλήματα που υπάρχουνε.Μάλιστα όπως δηλώνει και ο ίδιος σε τοπική εφημερίδα της πόλης μας(Μέτροσπορτ): «Θα προχωρήσουμε με διοίκηση Πρωτοδικείου. Θα μπω. Δεν βλέπω να υπάρχει άλλη λύση. Έχουμε άλλωστε ήδη καθυστερήσει. Ο κόμπος έχει φτάσει εξάλλου στο χτένι.«Δεν έχω σταματήσει τις επαφές από τη μέρα που έφυγα», επισημαίνει χαρακτηριστικά και συνεχίζει. «Τόσο με τους ανθρώπους του ΓΣ, όσο και με ανθρώπους της οικογένειας του Ηρακλή. Με τον Ρέμο δεν έχω μιλήσει(εχθές)αλλά τόσο ο ίδιος, όσο και ο Δήμος μου λένε ότι «εγώ τελείωσα, θέλω να φύγω». Να μη χάνουμε χρόνο όμως. Είναι αναγκαίο να μπει ένα τέρμα στην ακυβερνησία. Δεν γίνεται. Για μένα, το θέμα είναι βεβαίως ότι πρέπει να λειτουργήσει η ομάδα. Αυτό έχει σημασία, αυτό είναι το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή.
Σήμερα πάντως ο Κύπριος θα παρευρεθεί 20:00 η ώρα στην κατάληψη(Κατσάνειο) ώστε να δώσει εξηγήσεις και απαντήσεις προς στον κόσμο του Ηρακλή.


ΣΦΑΛΜΑ ΜΠΟΥΜΠΕΝΚΟ;
Ο Γιόζεφ Μπουμπένκο μετά το σημερινό φιλικό με τον ΠΑΟΝΕ στους Χορτατζήδες(15:00 ώρα)θα αφήσει τους ποδοσφαιριστές για Καλοκαιρινές διακοπές από τώρα!
Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος ο Μπουμπένκο νιώθει δυσαρεστημένος με τις εξελίξεις και επειδή η ομάδα δεν έχει κάποιον άνθρωπο(παράγοντα η ιθύνοντα της ΠΑΕ)να μιλήσει η να στηρίξη παίκτες δίνει,2μηνη Καλοακαιρινή άδεια!
Εφόσον όμως αναλάβει ο κ.Παντελή τον Ηρακλή ο κ.Μπουμπένκο δύσκολα θα παραμήνει,σύμφωνα και με την συνέτευξη που έκανε ο ίδιος πρίν απο δυο εβδομάδες.


ΤΑ ΧΡΕΟΙ;
Με όλλα όσα έχουνε γίνει γνωστά τα χρέοι αγγίζουνε τα 8.5 εκ ευρώ!
Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο γύρω στα 1.7 εκ,πρώην παίκτες:Τούμα,Μπόσνιακ,Μπιλίσκοφ,Ντιέ,Κοβαλέφσκι-τωρινοί παίκτες-Τεχνικό επιτελείο-Προπονητές Ακαδημειών-κ.α



Ψίθυροι-Ψίθυροι

-Ο Παντελή δεν το βάζει κάτω και επιμένει οτι μπορεί να κάνει κάτι διαφορετικό από τα τελευταία χρόνια.Σήμερα είναι μια ακόμη σημαντική ημέρα,καθώς ο Κύπριος θα δώσει απαντήσεις στις 20:00 στο Κατσάνειο(Κατάληψη).

-Αν ο Παντελή μπει την διοιήκηση Πρωτοδικείου,τότε αποχωρεί ο Μπουμπένκο;

-Πάντως ο Σλοβάκος προπονητής έχει δήξει έργο στον Ηρακλή και πρέπε να παραμήνει.Αφήνει τους παίκτες δυο μήνες διακοπές λέει.Γιατί;Σφάλμα η οτι δεν έχει κάποιον άνθρωπο να μιλήσει και να καθησυχάσει τους παίκτες;

-Χρέοι-Χρέοι-Χρέοι.Ως πότε;8.5 εκ;Πότε τα έκαναν κιόλας;

-Ο κόσμος είναι πραγματικά αγανακτισμένος από τις υποσχέσεις που είχε πάρει αλλά κα την υπομονή που έκανε τόσα χρόνια,πλέον τελείωσε κάθε όριο υπομονής!

-Στο μπάσκετ δεν χρειάζονται πανιγυρησμοί για το αυτονόητο,δηλαδη την άνοδο στην Α1.Πρώτα να τελειώσει και επισήμος η χρονιά και μετά υπάρχουν οι κινήσεις,έιτε σε διοιηκητικό είτε σε αγωνιστικό.

-Στο Βόλευ πρέπει να αρχίσει η επόμενη χρονιά από τώρα.Μπορούνε να έρθουνε παίκτες οι οποίοι αυτήν την στιγμή δεν έχουνε το τεράστιο μπάτζετ.Αλλά τώρα έτσι πως είναι αυτήν την στιγμή ο Ηρακλής(πρόβληματα στο ποδόσφαιρο).Γίνονται και εκει συζητήσεις ώστε ο Βασσιλιάς του Ελληνικού βόλευ να εμφανιστεί ξάνα δυνατός.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ Γ.Σ ΚΑΙ ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣΨ26-04-2010





Μετά τη σημερινή Γενική Συνέλευση των καταλήψεων αποφασίσαμε να κλιμακώσουμε τον αγώνα ενάντια στους ανθρώπους που έφεραν τον ΗΡΑΚΛΗ στο χειρότερο σημείο της ιστορίας του.
Αφού όλες οι απαιτήσεις των ανθρώπων που πλαισιώνουν τις καταλήψεις έπεσαν στο κενό, πλέον ήρθε η ώρα η κοινωνία της Θεσσαλονίκης να νοιώσει για τα καλά το πρόβλημα του συλλόγου. Είμαστε αποφασισμένοι, όσο δεν δίνεται λύση, να κάνουμε το πρόβλημά μας πρόβλημα ολόκληρης της Ελλάδος.

Ήρθε η ώρα ο λαός του ΗΡΑΚΛΗ να δείξει τη δυναμική του και να καθαρίσει – με οποιοδήποτε τίμημα – το σύλλογο από όλους αυτούς που παρασιτούν εντός του.

Αύριο Τρίτη 27 Απριλίου θα παραστεί ο κύριος Παντελή στις 20:00 στο Κατσάνειο με αποκλειστικό στόχο να μάθουμε κάποια παραπάνω στοιχεία όσον αφορά το παρών του συλλόγου.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ Γ.Σ. ΚΑΙ ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ







Δεν υπάρχουν σχόλια: