Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Σ. ΚΥΡΓΙΑΚΟΣ: «Τα δίνω όλα και ο κόσμος με συμπαθεί»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Πολύ περήφανος, που έχει καταφέρει να κερδίσει την συμπάθεια του κόσμου της Λίβερπουλ, είναι ο Σωτήρης Κυργιάκος. Ο Έλληνας αμυντικός, δίνει τα πάντα στο γήπεδο και αγωνίζεται με πάθος και όπως λέει χαρακτηριστικά, αυτό είναι κάτι που περνάει στους φιλάθλους.

«Είμαι ικανοποιημένος με την αγωνιστική μου κατάσταση και έχω καλή σχέση με τους φιλάθλους. Βλέπω ότι με συμπαθούν γιατί δίνω τα πάντα για την ομάδα όποτε αγωνίζομαι. Κάποιοι συμπαίκτες μου είπαν πως έχω γίνει από τους αγαπημένους της εξέδρας και είμαι περήφανος για αυτό, γιατί είναι σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή να τον θυμούνται με καλό τρόπο όταν θα έχει φύγει», δήλωσε ο διεθνής αμυντικός.

Η Λίβερπουλ, έχει ελπίδες να φτάσει ως τον τελικό του Europa League και, γιατί όχι, να το κατακτήσει, στην Αγγλία όμως, βρίσκεται εκτός στόχων: «Δεν είναι ώρα για απολογισμούς. Αυτό θα γίνει το καλοκαίρι, όταν θα τελειώσει η σεζόν. Αυτό ίσως να μην είναι εφικτό μέχρι τον Ιούλιο, γιατί υπάρχει το Παγκόσμιο Κύπελλο και αν είμαι υγιής λογικά θα είμαι στην αποστολή. Για την ώρα είμαι αφοσιωμένος στη Λίβερπουλ και αν καταφέρουμε να τελειώσουμε τη σεζόν με έναν τίτλο, η χρονιά θα είναι ικανοποιητική για μένα, αφού το καλοκαίρι ούτε καν σκεφτόμουν πως θα ήμουν στη Λίβερπουλ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: