Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Είναι οπαδός της Σαουθάμπτον

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/media_4590.jpghttp://www.sportdog.gr/Articles/Images/media_4591.jpgΗ Λούσι Κάθριν Πίντερ είναι 27 ετών (γεννημένη στις 20 Δεκεμβρίου του 1983), γεννημένη στο Ουίντσεστερ του Χαμσάιρ της Αγγλίας και εργάζεται ως φωτομοντέλο.Ξεκίνησε την καριέρα της σχετικά μεγάλη, το 2003, όταν ένας φωτογράφος την "εντόπισε" να κάνει ηλιοθεραπεία σε μια παραλία του Μπόρνμουθ. Οι απίθανες διαστάσεις της (105–66–86) την έφεραν σύντομα στην εφημερίδα "Daily Star" και όλα τα άλλα είναι πλέον ιστορία, με δεκάδες φωτογραφήσεις σε περιοδικά (μεταξύ αυτών τα FHM, Maxim, Arena κ.α.) και πολλές εμφανίσεις στην αγγλική τηλεόραση.

Το FHM την συμπεριέλαβε στη λίστα με τις 100 πιο σέξι γυναίκες στον κόσμο (στη 16η θέση) το 2005, ενώ τα επόμενα χρόνια παρέμεινε εντός της κατάταξης, αλλά σε πιο χαμηλές θέσεις (Νο-35 το 2006, Νο-92 το 2007).

Το αξιοσημείωτο είναι πως το στήθος της είναι φυσικό και πως τα πρώτα χρόνια της καριέρας της αρνιόταν να το αποκαλύψει πλήρως στον φωτογραφικό φακό, χωρίς τελικά να καταφέρει να μείνει πιστή στις αρχές της.
Τα τελευταία επτά χρόνια έχει δεσμό με έναν άνθρωπο που απέχει συνειδητά από τον χώρο της showbiz, τον δάσκαλο Ντάνιελ Χούπερ.

Λατρεύει τις γάτες, τις Κάρμεν Ελέκτρα, Κέλι Μπρουκ και Πάμελα Άντερσον από τον χώρο του μόντελινγκ, τα τραγούδια του Μάικλ Τζάκσον και της Μαράια Κάρεϊ, καθώς και ...το ποδόσφαιρο!

Είναι οπαδός της Σαουθάμπτον και , όπως μαρτυρούν οι κατά καιρούς δηλώσεις της, το κατέχει το άθλημα. "Ο Φερνάντο Τόρες είναι ίσως ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, ωστόσο αυτός και ο Στίβεν Τζέραρντ δεν αρκούν για να κατακτήσει η Λίβερπουλ το πρωτάθλημα", έλεγε στο ξεκίνημα της σεζόν που ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες και δεν έπεσε έξω!

Λόγω της αγάπης της για το ποδόσφαιρο, έχει συνδέσει με αυτό ακόμα και τη φιλανθρωπική της δράση! Είναι μέλος της οργάνωσης "Kick 4 Life", η οποία διοργανώνει συχνά - πυκνά ποδοσφαιρικούς αγώνες με την παρουσία αρκετών σταρ του αθλήματος, τα έσοδα των οποίων διατίθενται σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: