Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Πικέ: "Κάντε τους να μισήσουν τη μπάλα"!

http://www.sport24.gr/ast/cov/ba/barca_2010_4_27_8_22_59_b.jpgΌσο μικραίνουν οι ώρες για την έναρξη της τιτανομαχίας του "Καμπ Νόου" μεταξύ της Μπαρτσελόνα της Ίντερ όπου θα κριθεί το ένα από τα δύο εισιτήρια για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, τόσο κορυφώνεται η κόντρα μεταξύ των δύο ομάδων.Ο τελευταίος που θέλησε να ρίξει... λάδι στη φωτιά ήταν ο κεντρικός αμυντικός των "μπλαουγκράνα" Ζεράρ Πικέ ο οποίος κάλεσε τους οπαδούς της ομάδας του να δημιουργήσουν το βράδυ της Τετάρτης μία τόσο εφιαλτική ατμόσφαιρα για τους αντιπάλους ώστε οι συνάδελφοί τους "νερατζούρι" να φτάσουν στο σημείο να μισήσουν το ίδιο το επάγγελμά τους!

"Ελπίζω να μπορέσω να απολαύσω το καλύτερο Καμπ Νόου της ιστορίας, ένα στάδιο που δεν θα έχω δει ποτέ, με ούτε μία θέση κενή. Θέλω να δω τους ποδοσφαιριστές της Ίντερ όταν μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο να μισούν το επάγγελμα του ποδοσφαιριστή για 90 λεπτά.

Θέλω να δω τους οπαδούς να ενθαρρύνουν τη Μπαρτσελόνα και χωρίς βία", τόνισε με δηλώσεις του ο Ισπανός διεθνής άσος και συνέχισε: "Δεν θέλω να υπάρχει παρανόηση με αυτό που είπα, δεν μιλάω για επιθετικότητα ούτε για βία.

Εύχομαι να μην υπάρχει ούτε μία άδεια θέση στο Καμπ Νόου και οπαδοί μας να ακούγονται τόσο πολύ ώστε να κάνουν αυτούς της Ίντερ να αισθάνονται μοναξιά.

Αυτός ο ημιτελικός δεν είναι ξεχωριστός σε σχέση με το παρελθόν, η μόνη διαφορά είναι πως τις άλλες φορές δεν είχαμε φέρει τέτοιο αποτέλεσμα στο πρώτο ματς.


Ξέρω ότι η Ίντερ θα θέλει να μας σταματήσει με όλους τους τρόπους αλλά πιστεύω ότι η Μπαρτσελόνα έχει ελάχιστο προβάδισμα λόγω των συνθηκών που δημιουργεί το Καμπ Νόου.

Πρέπει να κυνηγήσουμε ένα γρήγορο γκολ και να συνεχίσουμε να πιέζουμε ακόμα και αν βάλουν και αυτοί γκολ.

Θα πρέπει να είμαστα φιλόδοξοι και να μην σταματήσουμε στα δύο γκολ (2-0) ώστε να μπορέσουμε να περάσουμε στον τελικό."

1 σχόλιο:

zaknafeinGR είπε...

forca Barcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! ;-)

Τοράνης Μάρκος από Θεσσαλονίκη