Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Μόρας: Στο μυαλό μου η ΑΕΚ

http://www.sport.gr/files/news/2010-04-26/1272303839_moras1_250x.jpgΑνοιχτός και απόλυτα θετικός να επιστρέψει στην Ελλάδα, εμφανίζεται ο Βαγγέλης Μόρας. Ο 28χρονος διεθνής αμυντικός της Μπολόνια, με δηλώσεις του στο Sport.gr τονίζει πως θα ήθελε να ξαναφορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ, υπογραμμίζει όμως πως δεν έχει καμία πρόταση. Παράλληλα, μιλάει για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και την εκτίμηση που τρέφει στο πρόσωπό του, αλλά και για την κατάσταση που βρίσκεται τώρα η ΑΕΚ.

"Δεν ισχύει κάτι από αυτά που γράφονται και έχει καταντήσει κουραστικό πραγματικά. Δεν μου έχει κάνει κανένας πρόταση από την Ελλάδα και κατά συνέπεια από την ΑΕΚ. Οποιος θέλει να με πάρει, ξέρει που θα με βρει και τον τρόπο.

Εχω ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμα και ρήτρα. Αν θέλουν λοιπόν, μιλάνε με την Μπολόνια και από κει και πέρα μια καλή πρόταση εννοείται πως θα τη συζητήσω. Πόσο μάλλον από την ΑΕΚ. Ασφαλώς και η Ελλάδα είναι πάντα στο μυαλό μου και κάποια στιγμή θέλω να γυρίσω.

Τώρα αν είναι για την ΑΕΚ, ακόμα καλύτερα. Από κει και πέρα όμως δεν μπορώ να πω περισσότερα. Είναι δύσκολη η θέση μου όπως καταλαβαίνεις. Εχω συμβόλαιο, δεν μπορώ να πω κάτι. Εγω δεν έχω πρόταση πάντως. Τώρα αν έχει υπάρξει κάποια ενόχληση στην ομάδα ή τον μάνατζέρ μου, τι να πω".

Για την κατάσταση που βρίσκεται η ΑΕΚ δεν είχε να πει και πολλά. "Ειλικρινά σου μιλάω, δεν με ενδιαφέρει τι κάνει η ΑΕΚ στο πρωτάθλημα. Εγώ σαν φίλαθλος μόνο πονάω. Με ενδιαφέρει τι γίνεται στα διοικητικά. Δεν μπορεί να υπάρχει αυτή η κατάσταση σε μια ομάδα σαν την ΑΕΚ. Πρέπει να αλλάξει η κατάσταση, να υπάρξει ηρεμία και σιγουριά. Αν δεν υπάρξει, όσα καταφέρει η ομάδα αγωνιστικά, είναι καθαρά έργο των παικτών και του προπονητή".

Τέλος, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον Ντούσαν Μπάγεβιτς, με τον οποίο δούλεψε στην ΑΕΚ. "Τι να πω εγώ για τον κ. Μπάγεβιτς; Μην ξεχνάς ότι είναι ο προπονητής που με έφερε στην ΑΕΚ. Αυτός που με βοήθησε να δουλέψω και να εξελιχθώ. Του οφείλω πολλά. Είναι ένας μεγάλος προπονητής που βοηθάει πολύ τους παίκτες που δουλεύει και την ομάδα. Μακάρι να ξανασυνεργαστούμε κάποια στιγμή, θα ήταν μεγάλη τιμή".

Δεν υπάρχουν σχόλια: