Τρίτη 27 Απριλίου 2010

"Θα τα δώσουμε όλα σε κάθε παιχνίδι"


O Μπάγεβιτς ήταν χαμογελαστός μετά τη νίκη στο  "Καραϊσκάκης" Σε ενωτικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το δείπνο του Σταύρου Αδαμίδη στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ σε εστιατόριο της Νέας Κηφισιάς. Σύσσωμη η ομάδα έδωσε το "παρών", με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να δίνει το στίγμα για τα πλέι οφ, που ξεκινούν την Τετάρτη με τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Σέρβος τεχνικός της Ενωσης δήλωσε στους δημοσιογράφους που ήταν εκεί: «Εμείς θα τα δώσουμε όλα σε κάθε παιχνίδι. Όλα τα ματς είναι ντέρμπι. Θα κάνουμε την μεγαλύτερη και πιο δυνατή προσπάθεια μέχρι το τέλος. Ο πρόεδρος αποφάσισε για το δείπνο και αυτό θα βοηθήσει το κλίμα της ομάδας».

Κατά την είσοδο τους στο εστιατόριο ο Λεονάρντο μίλησε για την πρεμιέρα με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ: «Η ομάδα είναι έτοιμη για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Θα έχουμε και τον κόσμο στο πλευρό μας και είναι σημαντικό. Σήμερα θα είμαστε όλοι μαζί εδώ και είναι σημαντικό ψυχολογικά πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ», ενώ ο Γρηγόρης Μάκος από την πλευρά του συμπλήρωσε «Εχουμε ένα καλό πρόγραμμα και θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη με τον ΠΑΟΚ. Ελπίζουμε σε γκέλα του Ολυμπιακού στον Αρη για να είναι ανοιχτά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: