Τρίτη 27 Απριλίου 2010

«Fanatik»: «Τερίμ και… τρεις παίκτες»!

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_O4spaN62X2.jpgΟ Φατίχ Τερίμ δεν θέλησε να ονομάσει τους συλλόγους, με τους οποίους συζητά, χωρίς μάλιστα να αποκαλύψει αν βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με κάποιον από τους ενδιαφερόμενους…Ο 57χρονος πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Τουρκίας είναι ένας από τους υποψήφιους προπονητές που σκέφτεται η διοίκηση του Ολυμπιακού για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας την επόμενη σεζόν, ωστόσο, ενδιαφέρον έχει δείξει και το Αμβούργο, που χθες απέλυσε τον Μπρούνο Λαμπαντία.

«Τη νέα σεζόν θα εργαστώ σε κάποιον σύλλογο. Αυτή τη στιγμή είμαι ελεύθερος», είπε αρχικά στην τουρκική εφημερίδα «Fanatik» ο Τερίμ που στο παρελθόν έχει εργαστεί σε Γαλατασαράι, Φιορεντίνα και Μίλαν και πρόσθεσε:

«Είναι αλήθεια πως υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες για μένα και ήδη ο δικηγόρος και ο μάνατζέρ μου βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις. Εγώ προσωπικά δεν έχω δισταγμό να έρθω σε επαφή με οποιαδήποτε ομάδα».

Τον ακολουθούν τρεις…

Μάλιστα, η τουρκική εφημερίδα αναφέρει στο ρεπορτάζ της πως στην ομάδα που θα συμφωνήσει ο Τερίμ είναι πολύ πιθανό να τον ακολουθήσουν και τα τρία αστέρια της Εθνικής ομάδας, οι Σεμίχ Σεντούρκ της Φενέρμπαχτσε, Τουντσαΐ Σανλί της Στόουκ και Αρντά Τουράν της Γαλατασαράι, οι οποίοι θα ήθελαν πολύ να συνεργαστούν ξανά μαζί του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: