Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Πονάει ο Μαρέσκα, έτοιμος ο Στολτίδης


Ο Εντσο Μαρέσκα..... Ακόμα ένας πονοκέφαλος προστέθηκε στον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Ο Εντσο Μαρέσκα αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο του δεξιού του ποδιού και η συμμετοχή του στο πρώτο παιχνίδι για τα πλέι οφ θα κριθεί στην τελευταία προπόνηση των "ερυθρόλευκων" την Τρίτη. Ο Ιταλός άσος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Σέρβος τεχνικός τη Δευτέρα, ωστόσο δεν είναι σίγουρο ότι θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη.

Τα ευχάριστα ήρθαν από τον Ακη Στολτίδη, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα στους προσαγωγούς που αντιμετώπιζε και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του. Στην Αθήνα θα παραμείνει ο Τοροσίδης για να συνεχίσει τις θεραπείες, έτσι ώστε να αυξήσει τις πιθανότητες για να δώσει το παρών στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ την Κυριακή.

Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει. Συγκεκριμένα ο Αντώνης Νικοπολίδης επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια. Ο Γκαλίτσιος ή ο Πάντος θα βρεθεί στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Ραούλ Μπράβο στο αριστερό. Ζεβλάκοφ και Μέλμπεργκ θα είναι το κεντρικό δίδυμο. Η τριάδα στον άξονα θα είναι οι Ντουντού, Μαρέσκα (εφόσον μπορέσει να αγωνιστεί) και Οσκαρ, ενώ Λούα Λούα και Λεονάρντο θα είναι στο δεξί και στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής, αντίστοιχα. Την αιχμή του δόρατος θα αποτελέσει ο Μήτρογλου.

Οι 20 παίκτες που επέλεξε ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς είναι οι: Κόβατς, Νικοπολίδης, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Ζεβλάκοφ, Πάντος, Ντομί, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ντουντού, Στολτίδης, Όσκαρ, Λεντέσμα, Γ. Παπαδόπουλος, Μαρέσκα, Φετφατζίδης, Μήτρογλου, Ντάρμπισιρ, Λούα Λούα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: