Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Συμφωνία Γιούβε-Μπενίτεθ

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/08f8b882eb89453940f5164a411a48bf_L.jpg?943912800?943912800?943912800Προπονητής της Γιουβέντους θα είναι ο Ράφα Μπενίτεθ από τη νέα σεζόν. Όπως αναφέρει η «Tuttosport», ο Ισπανός τεχνικός συμφώνησε προφορικά σε όλα με τους «μπιανκονέρι» σε συνάντηση που είχε ο εκπρόσωπος του Ισπανού Μανουέλ Γαρθία Κουιλόν με τον διευθυντή της Γιουβέντους Ρομπέρτο Μπέτεγκα στο Μονακό. Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος του Ισπανού Μανουέλ Γαρθία Κουιλόν συναντήθηκε με τον διευθυντή της Γιουβέντους Ρομπέρτο Μπέτεγκα στο Μονακό και συμφώνησαν σε όλα.

Στη συνέχεια το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο πρόεδρος της Γιουβέντους, Ζαν-Κλοντ Μπλαν, θα ταξιδέψει από την πλευρά του στην Αγγλία μέσα στο Σαββατοκύριακο, προκειμένου να συζητήσει ο ίδιος με τον Μπενίτεθ, ενώ ήδη βγήκαν στην επιφάνεια και τα πρώτα ονόματα που θέλει να φέρει στο Τορίνο.

Όπως είναι φυσικό στη λίστα του Μπενίτεθ υπάρχουν παίκτες που γνωρίζει καλά από την Λίβερπουλ και συγκεκριμένα ο Ισπανός τεχνικός έχει ζητήσει τους Τόρες, Μασκεράνο, Κούιτ και Σκρτελ, με τις μεγαλύτερες δυσκολίες να παρουσιάζει η περίπτωση του Φερνάντο Τόρες.

Πάντως, στο Τορίνο δεν έχουν επιβεβαιώσει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ κρατώντας σιγή ιχθύος, αλλά όπως αναφέρει η εφημερίδα, υπάρχει μία αλλαγή στην διάθεση των διοικούντων της ομάδας που οφείλεται στην επίτευξη συμφωνίας.

Ο προπονητής της Λίβερπουλ ήταν ο πρωταρχικός στόχος της ιταλικής ομάδας από την ημέρα που απομακρύνθηκε ο Τσίρο Φεράρα, ενώ πρόσφατα ήταν και η «Gazzetta dello Sport» που είχε γράψει για προφορική συμφωνία, που αφορά σε τριετές συμβόλαιο με απολαβές ύψους 4,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: