Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Bαλβέρδε: «Δεν μπορώ να κάνω κάτι, περιμένω»

Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά άφησε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, που αποτελεί τον βασικό υποψήφιο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, μιλώντας στη βασκική ιστοσελίδα «Deia.com» για το μέλλον του. Ο 46χρονος τεχνικός αποκάλυψε πάντως πως είχε δεχτεί κρούση για να αναλάβει τους «ερυθρόλευκους» τον Μάρτιο, αλλά δεν ήθελε να επιστρέψει άμεσα στους πάγκους μετά το άδοξο τέλος της συνεργασίας του με τη Βιγιαρεάλ.

«Ένας προπονητής δεν κάνει ποτέ σχέδια. Περιμένω να τελειώσει η σεζόν για να δω αν θα προκύψει κάτι ενδιαφέρον. Όλα θα εξαρτηθούν από τις προτάσεις που θα έρθουν. Αν δεν συμβεί κάτι, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο από το να περιμένω. Πέρσι η περιπέτεια στην Ελλάδα πήγε καλά, αλλά επέστρεψα. Θα περιμένω να δω αν προκύψει κάτι και αν όχι, όλα καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από την Ελλάδα είχαν επικοινωνήσει μαζί μου πριν από περίπου ένα μήνα, αλλά δεν ήθελα να πάω μεσούσης της περιόδου, γιατί είχα φύγει από τη Βιγιαρεάλ το Φεβρουάριο και δεν ήθελα να αναλάβω άλλη ομάδα το Μάρτιο. Δεν έμοιαζε σωστό».

Ο Βαλβέρδε αναφέρθηκε και στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Γέστε: «Είναι αλήθεια πως όταν ήμουν στον Ολυμπιακό είχαμε ρωτήσει την Μπιλμπάο για τον Γέστε, γιατί είχαμε πολλούς τραυματισμούς μέσων, αλλά δεν οδήγησε πουθενά αυτό γιατί η Μπιλμπάο δεν ήθελε να τον παραχωρήσει. Ήταν μία από αυτές τις περιπτώσεις που εξετάζεις το πρωί και απορρίπτονται το απόγευμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: