Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

«Έτσι έκαναν τον Ολυμπιακό οι τσατσορουφιάνοι!»

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_NbauHfhvRm.jpgΕκρηκτικό ήταν το ξέσπασμα του Γρηγόρη Γεωργάτου, μετά το τέλος της χθεσινής ήττας από τον Άρη, μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας που διατηρεί στο Faceboοk.«Διάλυση! Έτσι τον κάνανε οι τσατσορουφιάνοι που είναι μέσα και δουλεύουν! Όσο για του χρόνου, μία από τα ίδια και χειρότερα. Ψεύτες, όλοι σας, βολεμένοι! Ανύπαρκτοι! Το ξύλο έρχεται, όμως, όχι να το τρώμε εμείς και όσοι ήταν που κάναμε δυο ήττες το χρόνο και μας γαμ…!

Όταν είμαστε στις επάλξεις της πρώτης γραμμής, ποδοσφαιριστές, τραγουδιστές, ηθοποιοί, μέχρι και πρόεδροι, δεν μετράει τι έχουμε κάνει αλλά τι κάνουμε στη συνέχεια! Άρα στα καλά και στα άσχημα θα υπάρχει κριτική και σκληρή μάλιστα. Άμα φύγουμε από την πρώτη γραμμή, ναι τότε θα αποθεώνεσαι για ό,τι έκανες!

Και κάτι τελευταίο. Το 95-96, τα άλλαξε όλα μέσα στην ομάδα και τα αποτελέσματα τα είδαμε για μια 12ετία! Αν δεν τα αλλάξει όλα και δεν καθαρίσει παίκτες και πρόσωπα, βλέπω χειρότερα κι απ’ τα πέτρινα χρόνια!»,
έγραψε ο παλαίμαχος άσος της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: