Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Σαβίνι: «Νίκη με Άρη για να ελέγξουμε τα πλέι οφ»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Μίρκο Σαβίνι μίλησε για το χθεσινό 0-0 του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. «Θέλαμε να κερδίσουμε, πήγαμε για τη νίκη. Αυτό όμως είναι το ποδόσφαιρο, ήμασταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο ήταν πιο δύσκολο το ματς» δήλωσε αρχικά και συνέχισε: «Θα ήταν πολύ σημαντικό να είχαμε κερδίσει, αλλά αφού έχασε ο Ολυμπιακός, ο βαθμός είναι θετικός, καθώς τον πιάσαμε στην κορυφή της βαθμολογίας. Σίγουρα θέλαμε να νικήσουμε, δε θέλω να αναφερθώ στη δική μου εμφάνιση. Θεωρώ ότι είναι θετικό το ότι κρατήσαμε το μηδέν πίσω. Το κέντρο της άμυνας είναι η θέση που προτιμώ να παίζω περισσότερο».
Για την κατάρτιση της βασικής ενδεκάδας από τον Φερνάντο Σάντος, ο Ιταλός στόπερ επισήμανε: «Την προηγούμενη εβδομάδα ο προπονητής έκανε πολλές δοκιμές στην άμυνα, δεν ξέραμε ποιοι θα αγωνιστούν. Όταν έβγαλε την ενδεκάδα μάθαμε κι εμείς ποιος θα παίξει που. Τα εύσημα για την καλή άμυνα δεν είναι μόνο οι τέσσερις παίκτες πίσω, αλλά όλη η λειτουργία της ομάδας. Το ίδιο και επιθετικά, όλη η ομάδα επιτίθεται, όχι μόνο οι επιθετικοί».
Όσο για τη συνέχεια, ο Σαβίνι ανέφερε: «Πλέον, το ματς με τον Άρη είναι πολύ σημαντικό. Είναι άλλωστε το επόμενο. Έχουμε τώρα δύο συνεχόμενα παιχνίδια στην έδρα μας. Είναι σημαντικό να κερδίσουμε, γιατί πρώτον παίζουμε στην έδρα μας και δεύτερο θα φτάσουμε στους 7 βαθμούς, οπότε μετά θα ελέγχουμε καλύτερα τη βαθμολογία των πλέι οφ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: