Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

«Για την τρίτη θέση»

«Για την τρίτη θέση»

Ο Τόμας Ντελινινκάιτις εξέφρασε την ικανοποίησή του για την κατάκτηση της πέμπτης θέσης, ενώ όπως είπε και ο ίδιος πλέον όλα εξαρτώνται από εκείνους.
«Η πέμπτη θέση είναι καλή για τον ΠΑΟΚ. Εγώ νιώθω καλά αν και δεν είμαι πολύ καιρό στην ομάδα. Προχωρούμε βήμα-βήμα και ελπίζω να έχουμε καλές ευκαιρίες στα πλέι οφ και να περάσουμε στο δεύτερο γύρο. Έχουμε καλή ομάδα και θα παλέψουμε για την τρίτη θέση. Όταν ήρθα στον ΠΑΟΚ και κερδίζαμε αστειευόμουν με τους παίκτες στα αποδυτήρια για το αν εμείς ήμαστε καλοί ή οι αντίπαλοι κακοί. Τελικά κατάλαβα πως είμαστε καλοί. Κάναμε νίκες και έχουμε επιθυμία να προχωρήσουμε. Πλέον εξαρτάται από εμάς».
Για το επόμενο ματς του Δικεφάλου, ο Λιθουανός του ΠΑΟΚ, τόνισε: «Ο Πανελλήνιος έπαιξε στο φάιναλ φορ και είναι καλή ομάδα, αλλά στο μπάσκετ όλα εξαρτώνται από το πώς θα παίξεις άμυνα. Εμείς στην Αθήνα θέλουμε να παίξουμε με τους δικούς μας κανόνες. Έχουμε αυτοπεποίθηση. Οι σχέσεις των παικτών μέσα στην ομάδα είναι καταπληκτικές και ήταν πολύ καλό που στο ματς με την Ολύμπια ξεκουράστηκαν αρκετοί παίκτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: