Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Φαν Χάαλ: «Καλύτερα με την Ίντερ»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου Λουίς Φαν Χάαλ παραδέχτηκε σε δηλώσεις του ότι ήταν «θερμός υποστηρικτής» της Ίντερ στον αγώνα της Τέταρτης (28/4) μεταξύ της Μπαρτσελόνα και την Ίντερ.

Ο Ολλανδός κόουτς τόνισε ότι δεν αντιπαθεί τους «μπλαουγκράνα», κάθε άλλο μάλιστα, απλά πιστεύει ότι οι Βαυαροί θα έχουν περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουν το Champions League με αντίπαλο τους «νερατζούρι» παρά τον σύλλογο από την Καταλονία.

«Εναντίον της Ίντερ οι πιθανότητες μας είναι μεγαλύτερες από ότι θα ήταν εναντίον της Μπαρτσελόνα. Η ιταλική ομάδα δεν παίζει τόσο επιθετικό ποδόσφαιρο όσο η «Μπάρτσα», τόνισε ο τεχνικός της πρωτοπόρου της Bundesliga και φιναλίστ του τελικού του Champions League.

Ο Φαν Χάαλ δεν απέφυγε να μιλήσει και για τον Ζοσέ Μουρίνιο: «Είναι φίλος μου και ένας εξαιρετικός προπονητής, σίγουρα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η αναμέτρηση μαζί του».

Η Μπάγερν επιστρέφει σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης έπειτα από εννιά χρόνια όταν είχε αντιμετωπίσει την Βαλένθια το 2001, με τον σύλλογο της Γερμανίας να κατακτά το τρόπαιο στα πέναλτι με πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα Όλιβερ Καν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: