Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Με Παντελή στο Πρωτοδικείο


Ο Ανδρέας Παντελή. Η συμμετοχή το Ανδρέα Παντελή στη διοίκηση πρωτοδικείου θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη. Οι διοικούντες του ερασιτέχνη θα προτείνουν στο πρωτοδικείο πέντε παράγοντες για νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Ηρακλής.

Ο Κύπριος πήρε θετική ψήφος από τα κορυφαία στελέχη του ερασιτέχνη και κατά συνέπεια θα προταθεί ανάμεσα σε πέντε νέα πρόσωπα που ίσως τελικά να μην είναι τόσο νέα. Γίνεται λόγος για τους Φιλιππιάδη και Μαργαρίτη που ήταν παρόντες και στο προηγούμενο συμβούλιο ενώ αποκλείστηκαν οι Πατέλης και Αρταβάνης.

Ο Παντελή θα αναλάβει να λύσει προβλήματα των κυανόλευκων, έχοντας στο πλευρό τέσσερις κυανόλευκους παράγοντες.

Ενας σίγουρος, λοιπόν, θα πρέπει να θεωρείται ο Δημήτρης Μαργαρίτης, ο οποίος μετά την παραμονή της ομάδας παραιτήθηκε από το διοικητικό συμβούλιο. Πάντως, ο Κύπριος έχει ζητήσει και την παρουσία στο διοικητικό σχήμα ενός δικού του συνεργάτη, με σκοπό να τον αντικαθιστά ορισμένες μέρες που μπορεί να απουσιάζει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ο Παντελή είναι σε επικοινωνία με τον Αντώνη Ρέμο για τη διαχείριση των μετοχών για τα επόμενα δύο χρόνια. Κάτι που σημαίνει ότι θα διασφαλιστούν τα χρήματα που έχει βάλει έως τώρα, αλλά και αυτά που θα βάλει στη συνέχεια για τα προβλήματα, που ταλανίζουν την εταιρία, όπως και για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της νέας Σουπερλίγκας. Ταυτόχρονα, ο Ρέμος δεν απαλλάσσεται από τα χρέη που δημιούργησε. Όσον αφορά την διοίκηση Πρωτοδικείου και βάση της νομοθεσίας, η «καινούργια» ΠΑΕ έχει τις ευθύνες από δω και πέρα, ενώ τα λάθη του παρελθόντος παραμένουν στα άτομα, που όταν βρισκόταν στην κυανόλευκη ΠΑΕ έγιναν.

Ο Ανδρέας Παντελή παρακολούθησε το φιλικό με τον ΠΑΟΝΕ. Ωστόσο, στο γήπεδο φαίνεται πως πήγε για άλλους λόγους. Ο Κύπριος λίγο πριν ξεκινήσει η αναμέτρηση μίλησε σε κάποιους παίκτες, θέλοντας να τους ζητήσει να κάνουν υπομονή και κανείς να μην καταθέσει προσφυγή. Συγκεκριμένα, ο Κύπριος τόνισε: «Κάντε λίγο ακόμα υπομονή. Μην κάνει κανένας προσφυγή. Έχουμε συμφωνήσει σε όλα και θα ηγηθώ αυτής της νέας προσπάθειας. Όσα σας έχω δεσμευτεί θα γίνουν σύντομα πραγματικότητα , όπως και την προηγούμενη φορά». Κλείνοντας, τους είπε να αναφέρουν και στους υπόλοιπους παίκτες αυτά τα λόγια.

Χρέος και στο ταξιδιωτικό γραφείο

Μια ακόμη οφειλή στην τεράστια λίστα με τα χρέη ήθε να προστεθεί.
Πρόκειται για οφειλή 150.000 Ευρώ σε ταξιδιωτικό πρακτορείο που έχει έδρα την Αθήνα που είχε αναλάβει τις μετακινήσεις των «κυανόλευκων». Το συγκεκριμένο πρακτορείο απείλησε μάλιστα ότι σε περίπτωση που δεν πληρωθεί έστω και το 10% των χρημάτων, τότε θα ακυρώσει τα εισιτήρια που έχουν εκδοθεί για τους ξένους ποδοσφαιριστές και που θα ταξιδέψουν σύντομα για τις πατρίδες τους, από την στιγμή που αύριο ολοκληρώνεται η σεζόν

Δεν υπάρχουν σχόλια: