Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Απαντήσεις για το θέμα των χρεών


Ο Ζαγοράκης στη συνέντευξη Τύπου Εξίσου σημαντική με την προσπάθεια για τη συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι η προσπάθεια να διευθετηθεί το πρόβλημα με τα χρέη προς το δημόσιο. Κατά συνέπεια, ο ΠΑΟΚ έχει κινητοποιηθεί καθότι ενισχύει την πίεση προς κυβερνητικά στελέχη και προτείνει άμεση λύση.

Ο Θόδωρος Ζαγοράκης και ο Ηλίας Βιολίδης συναντήθηκαν με στελέχη της κυβέρνησης και κατέθεσαν πρόταση για την άμεση λύση. Οι ιθύνοντες του Δικεφάλου διευκρίνισαν ότι δεν επιθυμούν να χαριστεί τίποτα στον ΠΑΟΚ και να πληρώσουν το αρχικό κεφάλαιο.

Δηλαδή, γίνεται λόγος για να διακανονιστεί ένα ποσό της τάξης των 11 εκατομμυρίων ευρώ. Περιμένουν τις απαντήσεις για να δοθεί λύση και να απεμπλακεί ο ΠΑΟΚ από το μείζον αυτό πρόβλημα και μάλιστα αναφέρουν ότι σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.

Ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής, ο οποίος μαζί με τους Ζαγοράκη, Βιολίδη, συναντήθηκαν με τον γενικό γραμματέα αθλητισμού, Πάνο Μπιτσαξή για ένα ακόμη σημαντικό θέμα: Βελτιωτικά έργα θα πρέπει να γίνουν στην Τούμπα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και με δεδομένη τη συμμετοχή στην Ευρώπη.

Το συγκεκριμένο ζήτημα θα εξεταστεί μέσα στις επόμενες μέρες. Η πλυερά Μπιτσαξή, άφησε να εννοηθεί ότι το αντιμετωπίζει θετικά και θα συμβάλει προκειμένου το ιστορικό στάδιο του ΠΑΟΚ να γίνει πιο λειτουργικό και σύγχρονο. Εγινε λόγος και για τη νέα Τούμπα, χωρίς ουσιαστική αναφορά αφού έτσι κι αλλιώς είναι κάτι που δεν έχει προχωρήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: