Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Εφερε πάλι Τζέισον η Σκόντα Ξάνθη


Ο Γιάννης Ματζουράκης στον πάγκο της Skoda Ξάνθης Ενας παίκτης που δοκιμάστηκε τον Γενάρη από την Σκόντα Ξάνθη, αλλά δεν έπεισε τον τότε προπονητή της ομάδας, Γιάννη Ματζουράκη, επέστρεψε στην ακριτική πόλη προκειμένου να δικιμαστεί εκ νέου. Πρόκειται για τον Αγγλο Τζάρετ Τζέισον, ο οποίος πήρε μέρος στο φιλικό με τον Ορφέα. Τις επόμενες ημέρες θα κρίνει ο Νίκος Κεχαγιάς αν θα του προτείνει συμβόλαιο.

Στο μεταξύ, από το προπονητικό πρόγραμμα απουσίαζαν οι Μάνταλος (Εθνική Νέων), Στρμπα και Ζιέντσουκ, ο οποίος υποβλήθηκε σε πετυχημένη επέμβαση στον δεξιό πρόσθιο χιαστό και ο Τζάκι λόγω αδείας για προσωπικούς λόγους. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Βάλλας, Σταθάκης, Πόι, Κιντάνα και Στίνγκα.

Τέλος, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της Σκόντα Ξάνθης δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία της με τους κ.κ. Μιχαηλίδη Γιάννη και Σταυρίδη Χάρη, από το προπονητικό τιμ.

Επίσης, ο Μπούνγκα σε νέες δηλώσεις του στην Ρουμανία, δεν δίστασε να πει: "Νιώθω καταπληκτικά εδώ, αφού ο κόσμος είναι υπέροχος, ενώ δεν υπάρχει η πίεση που είχα στη Ρουμανία. Πραγματικά μου αξίζουν συγχαρητήρια και τα δίνω στον εαυτό μου για την επιλογή που έκανα. Φέτος είναι αλήθεια ότι δυσκολευτήκαμε, αλλά του χρόνου θα έχουμε υψηλούς στόχους".

Δεν υπάρχουν σχόλια: