Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Ρομάνο:"Μπορούσαμε ψηλότερα"


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Εργοτέλης μπορούσε να τερματίσει ψηλότερα στην βαθμολογία της Σούπερ Λίγκα, σύμφωνα με τον Ντιέγκο Ρομάνο.

Ο Αργεντινός μέσος σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ανέφερε χαρακτηριστικά:" "Η φετινή χρονιά δεν ήταν και πολύ καλή για την ομάδα μας. Πιστεύω ότι μπορούσαμε να πάμε ψηλότερα, καθώς διαθέτουμε ποιότητα τόσο σαν μονάδες όσο και σαν σύνολο.

Ξεκινήσαμε καλά τη χρονιά ωστόσο δεν συνεχίσαμε από ένα σημείο και μετά στον ίδιο ρυθμό και δεν καταφέραμε να πάρουμε την θέση που μπορούσαμε αλλά και δικαιούμαστε σύμφωνα με την εικόνα που είχαμε στα περισσότερα παιχνίδια".

Για τη δική του παρουσία του στη δεύτερη σεζόν του στον Εργοτέλη, είπε:"Πιστεύω ότι έκανα ένα καλό πρωτάθλημα, ωστόσο σίγουρα θα μπορούσα να προσφέρω περισσότερα και να βάλω πιο πολλά γκολ. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά, ώστε να έχω μια ακόμη καλύτερη σεζόν στο νέο πρωτάθλημα".

Ακόμα για το πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε και στη δυναμικότητα των ομάδων, τόνισε: "Το φετινό πρωτάθλημα ήταν πιο δυνατό, πιο ποιοτικό και πιο δύσκολο από το περσινό. Όλες οι ομάδες διέθεταν δυνατό ρόστερ με πολλούς και καλούς παίκτες. Νομίζω ότι τη νέα σεζόν το πρωτάθλημα θα είναι ακόμη πιο ανταγωνιστικό και εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις και στις προσδοκίες όλων".

Τέλος για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα, επεσήμανε:"Στον Εργοτέλη είμαστε μια οικογένεια και αυτό είναι σημαντικό για τους ποδοσφαιριστές. Τα παιδιά που είναι χρόνια στην ομάδα βοηθάνε τους νεότερους να προσαρμοστούν γρηγορότερα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Ο Εργοτέλης είναι για εμένα κάτι πολύ σημαντικό στην καριέρα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι κομμάτι της ομάδας και ευτυχισμένος που έχω ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: