Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Τζεμπούρ: "Ζητώ συγνώμη, έκανα λάθος"


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Μετανιωμένος εμφανίστηκε ο Ραφίκ Τζεμπουρ στη σημερινή προπόνηση της ομάδας, ζητώντας συγνώμη για το λάθος του, τόσο από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, όσο και από τους συμπαίκτες του. Όλα καλά λοιπόν με τον Αλγερινό και μήνυμα ενότητας στην ομάδα για την αντεπίθεση στα πλέι οφ, αρχή γενομένης στο Καραϊσκάκη.

Με την έναρξη του αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, το ερώτημα που επικρατούσε στο ΟΑΚΑ ήταν: "Που είναι ο Τζεμπούρ; Γιατί δεν παίζει;" και η απάντηση ήρθε με το τέλος του αγώνα, όταν ο τεχνικός της ομάδας Ντούσαν Μπάγεβιτς, δήλωσε πως υπήρξε ένα πειθαρχικό παράπτωμα και για αυτό δεν ξεκίνησε στην 11αδα.

Μάλιστα στην ολοκλήρωση του συγκεκριμένου θέματος ο Σερβοέλληνας προπονητής τόνισε: "Αύριο θα μιλήσω μαζί του". Αρκετοί φοβήθηκαν για νέο επεισόδιο ανάμεσα στους δύο άνδρες με αφορμή και πάλι τον Αλγερινό.

Τζεμπούρ: "Ζητώ συγνώμη, λάθος μου"

Στην πρωινή προπόνηση, ο τεχνικός της ΑΕΚ μίλησε με τον Αλγερινό επιθετικό και ζήτησε το λόγο για την χθεσινή του κίνηση να μην παραβρεθεί από την αρχή στις τελευταίες οδηγίες πριν από τον αγώνα. Ο Ραφίκ, τόνισε πως πρόκειται για λάθος και δεν κατάλαβε καλά με αποτέλεσμα να αργήσει.

Παράλληλα όμως, ζήτησε συγνώμη παραδεχόμενος το λάθος. Στη συνέχεια ο άσος της Ένωσης, μπροστά στους συμπαίκτες, ζήτησε και πάλι συγνώμη και το θέμα έληξε εκεί. Πλέον ο παίκτης αναμένεται να ενισχύσει την ομάδα από την αρχή του αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: