Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Η απάντηση του Αντού

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/8661d3378d9bf235fabcb9d0afcd2487_L.jpg?1272510034?1272510034?1272510034Για την σημασία της νίκης επί του Ολυμπιακού μίλησε ο Φρέντι Αντού. Ο Αμερικανός μεσοεπιθετικός του Άρη τόνισε πως όλοι είχαν τους «κίτρινους» ξεγραμμένους αλλά αυτοί έδωσαν την απάντηση τους.

Ο διεθνής άσος ανέφερε πως βρήκε τα πατήματα του: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ήταν από τα παιχνίδια που βρήκα τα πατήματά μου. Ειδικά μετά το πρώτο τέταρτο που βρήκα ρυθμό και ήθελα να βοηθήσω και στην επίθεση. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γιατί κατάφερε η ομάδα να φθάσει στην κατάκτηση της νίκης. Σίγουρα έχουμε ενέργεια. Ίσως πολλοί να μας είχαν ξεγραμμένους από την απώλεια του Κυπέλλου και πίστευαν ότι θα είχε πέσει η ψυχολογία μας. Η ομάδα έδειξε ότι άφησε πίσω της την όποια στεναχώρια που υπήρχε και έστρεψε όλη της την προσοχή στο παιχνίδι που ακολουθούσε».

Ο Φρέντι Αντού σχολίασε και την... μελλοντική αλλαγή του: «Η αλήθεια είναι ότι όταν είδα τον Ντέιλι να κάνει ζέσταμα ήμουν σίγουρος ότι θα αποχωρούσα. Αγωνιζόμενος όμως από την πρώτη στιγμή ήθελα να κάνω την διαφορά και Δόξα τω Θεό προσπάθησα για το καλύτερο και πήγανε όλα καλά», ενώ για το ερχόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ τόνισε: «Θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι και να είστε σίγουροι ότι γνωρίζω την παράδοση που υπάρχει μεταξύ των δύο ομάδων γνωρίζοντας τη σημασία θα έχει μία εκτός έδρας νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: