Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Νασούτι: Ονειρεύομαι να μείνω στον Άρη!

Την επιθυμία του να μείνει στον Άρη και τη νέα χρονιά εξέφρασε ο Κριστιάν Νασούτι, ο οποίος διανύει εξαιρετική σεζόν και είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς του πρωταθλήματος.Ο Αργεντινός άσος των «κιτρίνων» σε δηλώσεις του στον «ΑΡΗΣ FM 92,8», μίλησε επίσης για τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού για την πορεία των Θεσσαλονικιών στα πλέι οφ, αλλά και για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την απώλεια του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αναλυτικά, ο Νασούτι μίλησε:
Για το αποτέλεσμα της νίκης επί του Ολυμπιακού: «Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί πετύχαμε μία μεγάλη και σημαντική νίκη. Ελπίζω να μείνουμε όλοι μας στην ίδια γραμμή, τόσο τη Κυριακή, όσο και στα υπόλοιπα παιχνίδια».

Για το πώς κατάφερε η ομάδα να ξεπεράσει τον χαμένο τελικό και να κερδίσει τον Ολυμπιακό: «Πρώτα όλα, η συμβολή του προπονητή μας, αλλά και ολόκληρου του επιτελείου ήταν τεράστια, με πολλές ομιλίες, τόσο με την ομάδα, όσο και προσωπικές. Έχουμε συνειδητοποιήσει το ότι πρέπει να τα δώσουμε όλα στα playoffs. Είχαμε υποχρέωση στον κόσμο, που μας ακολούθησε στην Αθήνα. Θέλαμε να του αφιερώσουμε τον Τίτλο, και όχι τόσο την κατάθεση ψυχής στον αγωνιστικό χώρο. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι αυτό με τον Ολυμπιακό και ότι θα εξαρτιόταν από τη δική μας απόδοση. Αφιερώσαμε αυτή τη νίκη στους οπαδούς μας και, σίγουρα, είναι πολύ σημαντική για τη συνέχεια των playoffs».
Για τα συναισθήματά του πριν το παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης: «Δεν ανησύχησα ιδιαίτερα, γιατί είχαμε τρεις μέρες προπονήσεων και ήμασταν αποφασισμένοι να προχωρήσουμε μπροστά. Το αποτέλεσμα του Τελικού ήταν άδικο, αλλά πραγματικά, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Συγκεντρωθήκαμε και αποδείξαμε την προσωπικότητα που έχει η ομάδα, την αγωνιστική της συμπεριφορά. Πλέον, έχουμε την ταυτότητά μας».

Για τη συνέχεια των αγώνων στα playoffs: «Θα πρέπει να κοιτάζουμε βήμα-βήμα το κάθε παιχνίδι. Πρόκειται για τέσσερις τελικούς, ουσιαστικά, στους οποίους πρωταγωνιστούν τέσσερις ισάξιες ομάδες και, άρα, θα γίνουν σκληρά παιχνίδια. Η ομάδα που θα βγει πρώτη θα είναι και αυτή που θα μπορεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του Champions League και ευελπιστούμε ότι θα είμαστε εμείς αυτοί. Αποδείξαμε ότι στην έδρα μας είμαστε πολύ δυνατή ομάδα και θα πρέπει, από’ κει και πέρα, να κοιτάξουμε και τα εκτός έδρας παιχνίδια».

Για το δεύτερο παιχνίδι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας: «H δική μου ομάδα θα πάει σε αυτό το παιχνίδι με το ίδιο πάθος και την ίδια ένταση , ίσως και παραπάνω. Είναι ένα τοπικό ντέρμπυ, η ομάδα μου πρέπει να μείνει συγκεντρωμένη, να έχει την τακτική, οργάνωση και να τα δώσουμε όλα, ώστε να αποσπάσουμε το θετικό αποτέλεσμα. Θα πρέπει να είμαστε καλά οργανωμένοι, γιατί θα είναι ένα παιχνίδι που, εντός εισαγωγικών, θα είναι όλα εναντίον μας».

Ο αμυντικός άσσος της ομάδας αναφέρθηκε στα συναισθήματά και τις σκέψεις του για την απώλεια του Κυπέλλου, με άξονα αναφοράς την παρουσία του κόσμου: «Δέκα χρόνια σαν επαγγελματίας, δεν είχα ξαναδεί τέτοιες εικόνες από τον κόσμο. Είδα σκηνές από ένα κοινό που αποδεικνύει την αξία του συνεχώς. Ήμουν εκνευρισμένος και στενοχωρημένος μετά το αποτέλεσμα, ήταν κάτι που το θέλαμε όλοι μας. Η στενοχώρια μου είχε να κάνει με τον κόσμο και το ελάχιστο που είχα να κάνω ήταν να πάω στην κερκίδα και να πετάξω τη φανέλα μου. Δεν έχω ξαναβιώσει τέτοιες εικόνες. Έπραξα έτσι, σαν ένα ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης».

Γα το αν επιθυμεί ο ίδιος να παραμείνει στην ομάδα του Αρη: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θέλω να μείνω στον Αρη. Ονειρεύομαι τη στιγμή που θα καταφέρει να λυθεί το θέμα. Λαμβάνω καθημερινά τα μηνύματα του κόσμου και, γενικά, τη συμπεριφορά του προς το πρόσωπό μου. Η αγάπη προς εμένα και την οικογένεια μου είναι μοναδική. Θέλω να ανανεώσω το συμβόλαιο μου και να παλέψω τη νέα χρονιά για μεγαλύτερες επιτυχίες. Ας ελπίσουμε την Κυριακή να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και να δώσουμε ακόμη μεγαλύτερη χαρά στον κόσμο μας. Δεν έχω λόγια να ευχαριστήσω όλον αυτόν τον κόσμο. Ονειρεύομαι τη μέρα που θα υπογράψω την ανανέωσή μου. Το μοναδικό πρόβλημα είναι η Ρίβερ Πλέιτ. Ονειρεύομαι να συνεχίσω στον Αρη και να κάνω ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια και πορεία, τόσο εγώ, όσο και όλοι μου οι συμπαίκτες. Με τη δυναμική που έχει αυτός ο σύλλογος, μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: