Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

"Βλέπει Νίνη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ"

http://www.sport.gr/files/news/2010-04-29/1272532400_ninis_250x.jpgΣτο μεταγραφικό στόχαστρο μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων βρίσκεται ο Σωτήρης Νίνης και του λόγου το αληθές επιβεβαιώνει σχετικό ρεπορτάζ της Manchester Evening news.

"Η Γιουνάιτεντ δημιουργεί ένα φάκελο για τον Σωτήρη Νίνη. Έχει γίνει κατανοητό ότι εντείνει το ενδιαφέρον για τον παίκτη. Ο Νίνης είναι το ανερχόμενο αστέρι του ελληνικού ποδοσφαίρου και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ακόμα και της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μίλαν.

Η πάσα του, η φιλοδοξία του, η τεχνική και το δυνατό σουτ του, θα ήταν ευπρόσδεκτα στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ο Παναθηναϊκός έχει βάλει ρήτρα 10 εκατ. ευρώ αλλά ίσως αφήσει το αστέρι του με λιγότερα. Με την πιθανότητα ο Νίνης να λάμψει στο Μουντιάλ και να προκύψουν κι άλλοι αγοραστές, ενδέχεται η Γιουνάιτεντ να κάνει νωρίς την κίνηση της, όπως έκανε με τον 21χρονο Μεξικανό φορ, Ερνάντεθ".

Ο Σωτήρης Νίνης βρίσκεται στη λίστα με τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές στην Ευρώπη και εκτός από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και άλλων ευρωπαϊκών ομάδων.

Ο ίδιος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο οι σειρήνες από το εξωτερικό που ηχούν στα αυτιά του, είναι λογικό να τον έχουν ξεσηκώσει.

Πάντως, στην όποια εξέλιξη θα έχει το θέμα μεταγραφής ή παραμονής του στο τριφύλλι, θα παίξει η παρουσία του στο προσεχές Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής με την Εθνική ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: