Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

ΚΕΔ: Ανακοίνωση για την κλήρωση των διαιτητών


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Η ΚΕΔ/ΕΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση επί της διαδικασίας κλήρωσης των διαιτητών στη διάρκεια των πλέι οφ της Α1 ανδρών στο μπάσκετ.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Στην πρώτη φάση μπήκαν στην κληρωτίδα τα ονόματα 30 διαιτητών. Οι δύο που δεν κληρώθηκαν ήταν οι Διαμαντής και Πουρσανίδης. Προχωρώντας στις επόμενες φάσεις ο αριθμός των διαιτητών που θα μπαίνουν στην κληρωτίδα θα μειώνεται σταδιακά (στη Β’ και στη Γ’ φάση).

Στην πρώτη φάση διαιτητής που θα κληρωθεί σε παιχνίδι συγκεκριμένου ζευγαριού, δεν θα διαιτητεύσει άλλο παιχνίδι του ίδιου ζευγαριού στην ίδια φάση.

Στη δεύτερη και στην τρίτη φάση ένας διαιτητής θα μπορεί να διαιτητεύσει και πάλι αγώνα ζευγαριού στο οποίο έχει σφυρίξει, μόνο στο -αν χρειαστεί- τέταρτο ή πέμπτο παιχνίδι.

Στη σειρά των τελικών και στον πέμπτο αγώνα (αν χρειαστεί) μπορούν να μπουν στην κληρωτίδα τα ονόματα των διαιτητών εκείνων που θα κριθούν ικανοί από την ΚΕΔ/ΕΟΚ, άσχετα με το αν έχουν σφυρίξει ή όχι σε άλλους αγώνες της ίδιας σειράς.

*Οι Βορεάδης - Κορομηλάς έμειναν εκτός κλήρωσης της Α’ Φάσης των πλέι οφ, καθώς είχαν ζητήσει εξαίρεση από τον τρίτο αγώνα. Για το λόγο αυτό εξαιρέθηκαν από όλη αυτή την πρώτη σειρά αγώνων.

*Ο Χριστοδούλου δεν μετείχε στην κλήρωση του τρίτου αγώνα της Α’ Φάσης των πλέι οφ, καθώς έχει επιλεγεί από την Ευρωλίγκα για το Φάιναλ Φορ της διοργάνωσης και θα βρίσκεται στο Παρίσι.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: