Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Αποκτά διοίκηση Πρωτοδικείου από αύριο

Αποκτά διοίκηση Πρωτοδικείου από αύριο

Ο Ηρακλής βρίσκεται σε δυσμενή θέση. Όχι τώρα, αλλά εδώ και πολύ καιρό. Στο Ημίθεο συνεχίζεται μια κατάσταση δύσκολη που δεν φαίνεται να οδηγεί σε «μονοπάτια» που να… γεμίζουν αισιοδοξία τον κόσμο. Το αντίθετο μάλιστα. Από αύριο Παρασκευή πάντως, ο Ηρακλής αναμένεται να αποκτήσει διοίκηση.
Η λύση ορισμού σχήματος από το Πρωτοδικείο φαντάζει ως τη μοναδική αυτή τη στιγμή, προκειμένου να «τρέξουν» κάποια απαραίτητα ζητήματα της ομάδας. Όπως όλα δείχνουν από αύριο θα είναι γεγονός.

Απορρίφθηκαν Πατέλης-Αρταβάνης

Χθες το βράδυ συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο του Γ.Σ. Ηρακλής στο Ιβανώφειο για το σημαντικό αυτό ζήτημα και στη συνέχεια τα μέλη του συναντήθηκαν με τα αντίστοιχα μέλη της επιτροπής κατάληψης στο Κατσάνειο. Από την πλευρά του Γ.Σ. και μετά από τις συζητήσεις που είχε, προτάθηκε η είσοδος στη διοίκηση Πρωτοδικείου που θα σχηματιστεί δύο ανθρώπων. Των Θεόφιλου Πατέλη και Νίκου Αρταβάνη. Αμφότεροι διατέλεσαν στο πρόσφατο παρελθόν μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ. Τα ονόματα αυτά ωστόσο απορρίφθηκαν από την επιτροπή κατάληψης, με τους οπαδούς του Ηρακλή να επισημαίνουν και να επαναλαμβάνουν πως γιατί θέλουν νέα πρόσωπα, «φρέσκα» στην ομάδα. Μάλιστα αντιπρότειναν την παρουσία πέντε νέων ανθρώπων στο νέο Δ.Σ., στον Γ.Σ. και κατόπιν συνεννόησης το αίτημα των ονομάτων αυτών έγινε αποδεκτό από τον Ερασιτέχνη.

Αποφασίζουν για Παντελή

Παράλληλα υπήρξε αναφορά και στο θέμα του Ανδρέα Παντελή. Όπως ειπώθηκε, για την περίπτωση του Κύπριου θα αποφασίσουν όλοι μέσα από συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί και θα φανεί αν θα δεχθούν να μπει στη διοίκηση ή όχι και αν ναι, με ποιους όρους. Ταυτόχρονα ζητήθηκε η άποψη των παρισταμένων των Γ.Σ., Νίκου Αρταβάνη, Τάσου Αδαμίδη και Δημήτρη Τριανταφύλλου, οι οποίοι εξέφρασαν την προσωπική τους θετική άποψη για τον Ανδρέα Παντελή, χωρίς αυτό να προδικάζει τη συμμετοχή του ή όχι στη διοίκηση Πρωτοδικείου.

Εκλογές στα τέλη Μαΐου

Πέραν της ΠΑΕ, στο «τραπέζι» τέθηκε και θέμα Γ.Σ.. Όπως ενημέρωσε η πλευρά του Ερασιτέχνη, για πρακτικούς λόγους εξαιτίας των αγωνιστικών υποχρεώσεων στα τμήματα του Γ.Σ. δεν μπορούν να προχωρήσουν άμεσα σε εκλογές. Υπογραμμίστηκε δε πως θα πρέπει να πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση στα τέλη Μαΐου, προκειμένου μέσω αυτής να κινηθούν οι διαδικασίες και να οδηγηθεί ο σύλλογος σε εκλογές.Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: