Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Μαρκόπουλος: «Καθόλου εύκολος ο Πανελλήνιος»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να έχει μειονέκτημα έδρας στον πρώτο γύρο των πλέι οφ, αλλά πολλοί του δίνουν τον πρώτο λόγο έναντι του Πανελληνίου. Ο Σούλης Μαρκόπουλος πάντως τόνισε πως οι «ολυμπιονίκες» κάθε άλλο παρά εύκολος αντίπαλος είναι για την ομάδα του.

«Ο Πανελλήνιος είναι μία ομάδα με περισσότερες εμπειρίες από εμάς σε ό,τι αφορά το ευρωπαϊκό επίπεδο και δεν είναι καθόλου εύκολος αντίπαλος», ανέφερε εν όψει του πρώτου αγώνα που θα γίνει το Σάββατο στην Κυψέλη.

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» στάθηκε στην πρόοδο που παρουσίασε η ομάδα του στη διάρκεια της περιόδου. «Ήταν αρνητικό για μας ότι εμείς είχαμε δύσκολα παιχνίδια στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Στη συνέχεια η ομάδα βρήκε την χημεία και έναν πολύ καλό ρυθμό. Είναι θετικό ότι είχαμε λίγες ήττες ενώ χάσαμε ματς που μπορούσαμε εύκολα να μην τα χάσουμε. Αλλάξαμε πολλά πράγματα και βάλαμε παίκτες σε διαφορετικούς ρόλους, πράγμα που δεν μπορούσε να καταλάβει ο κόσμος. Σιγά-σιγά βελτιώθηκαν οι παίκτες και παίρνουμε περισσότερα πράγματα από αυτούς. Είναι πολύ σπουδαίο αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: