Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Μουρίνιο: Θα σας ξανάρθω!

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_vbS3atNCY0.jpgΑπίθανα πράγματα είπε ο Ζοσέ Μουρίνιο στην τηλεόραση της RAI, αμέσως μετά την λήξη του αγώνα στο «Καμπ Νου»Ο «special one» ξεσπάθωσε εναντίον της φιλοξενίας που επιφύλασσαν οι Καταλανοί στην αποστολή των «νερατζούρι» και τους κατηγόρησε για έλλειψη αισθήματος fair play, κάνοντας σαφή αναφορά σε πλάγιες μεθόδους που χρησιμοποίησαν ώστε να καταβάλλουν το ηθικό των παικτών του.

«Ο Μέσι είναι ο Μέσι. Ένα απίστευτο ταλέντο από άλλο γαλαξία, αλλά δεν έπαιξε σύμφωνα με ότι μπορεί όπως και οι υπόλοιποι. Και εννοώ την ποιότητα και το fair play, αλλά δεν είδα τίποτα από αυτά, μέσα ή έξω από το γήπεδο. Στις 4 τα ξημερώματα δεν μας άφηναν να κοιμηθούμε, ρίχνοντας πυροτεχνήματα έξω από το ξενοδοχείο. Φωνάξαμε την αστυνομία στις 11 το βράδυ και ήρθαν στις 3.30 το πρωί. Ένας παίκτης όπως ο Σάμουελ Ετό έρχεται εδώ κάθε λίγο και λιγάκι και σήμερα η αστυνομία τον παρενοχλούσε για φόρους που δεν είχε πληρώσει το 2005»

Επιπλέον, ο Μουρίνιο ζήτησε από τους τιφόζι της Ιντερ να υποδεχτούν τους παίκτες στο αεροδρόμιο όπως τους αξίζει.

«Σας εγγυούμαι ότι του χρόνου θα ξανάρθω εδώ. Πάντα καταλήγω να μπλέκω με την Μπαρτσελόνα και πάντα κάτι συμβαίνει. Η Μπαρτσελόνα γιόρτασε πριν την ώρα της, δημιούργησε αντιπαλότητα και έκανε κάποια ασύλληπτα πράγματα τις τελευταίες 24 ώρες. Τώρα ζητώ από τους οπαδούς μας να μας υποδεχτούν στο αεροδρόμιο, παρόλο που είναι δύσκολο γιατί αύριο πρέπει να πάνε στις δουλειές τους. Πρέπει να έρθουν στο αεροδρόμιο για να υποδεχτούν αυτούς τους φανταστικούς παίκτες, το αξίζουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: