Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Α1 Αρης Με αμείωτους ρυθμούς οι τέσσερις

http://www.sport24.gr/ast/cov/sk/skordilis_b.jpgΜε αμείωτους ρυθμούς συνεχίστηκαν και το απόγευμα της Πέμπτης οι προπονήσεις των νεαρών παικτών του Άρη υπό τις οδηγίες του βοηθού προπονητή, Στέφανου Δέδα, και του γυμναστή της ομάδας, Γιώργου Ζωγράφου.Οι παίκτες που μετέχουν στην προετοιμασία είναι οι Γάϊος Σκορδίλης, Χρήστος Παπανικολάου, Σπύρος Μούρτος και Λίνος Χρυσικόπουλος.

Κι όσο για τον Μιχάλη Τσαϊρέλη ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, λόγω ενός προβλήματος στον προσαγωγό, και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Η εκδήλωση των Παλαιμάχων
Με επιτυχία και με συμμετοχή προσωπικοτήτων της οικογένειας του Άρη και όχι μόνο, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (12/05) στο Αθλητικό Μουσείο Θεσσαλονίκης εκδήλωση που οργάνωσαν οι Παλαίμαχοι Καλαθοσφαιριστές της ομάδας.

Το πρώτο μέρος της εκδήλωσης περιελάμβανε τη διάλεξη του Προέδρου της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, Παναγιώτη Σταματόπουλου, η οποία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τους Παλαίμαχους Καλαθοσφαιριστές του Άρη, με θέμα «Η έκφραση του Αθλητισμού στην εποχή μας» κι έπειτα έγινε επίδειξη του αθλήματος από τους αθλητές της άρσης βαρών της Παραολυμπιακής ομάδας.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης τιμήθηκαν με αναμνηστικά από τους Παλαίμαχους οι οικογένειες των εκλιπόντων καλαθοσφαιριστών του Άρη. Οι τιμώμενες οικογένειες ήταν οι: Αντωνάκη, Παπαδάκη, Φλόκα, Ρόκου, Μπουσβάρου, Διονυσόπουλου, Βαγιάνου, Κουρτέση, Λαδά, Ταλιαδώρου, Δασκάλου και Σπάρταλη, Δεβετζή.

Πριν απονεμηθούν τα αναμνηστικά στις οικογένειες των συναθλητών που έφυγαν από τη ζωή έγινε μια μικρή παρουσίαση για τον καθένα από αυτούς από τον Αντιπρόεδρο των Παλαίμαχων Καλαθοσφαιριστών, Γιώργο Τσιτούρα. Αναμνηστικά επίσης δόθηκαν από τον Πρόεδρο των Παλαίμαχων, Αστέριο Γούσιο, τόσο στον Πρόεδρο της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, Παναγιώτη Σταματόπουλου, όσο και στον δημοσιογράφο που προλόγισε την εκδήλωση Φίλιππο Συρίγο.

Την ΚΑΕ Άρης εκπροσώπησε ο πρόεδρός της, Γιάννης Δαμιανίδης, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, Παναγιώτη Σταματόπουλου, στον οποίο μετέφερε ότι και η ΚΑΕ Άρης θα είναι αρωγός σε οποιαδήποτε μελλοντική προσπάθειά τους.

Τέλος θα πρέπει να σημειωθεί ότι συντονιστής της εκδήλωσης ήταν για ακόμα μια φορά ο Γενικός Γραμματέας των Παλαίμαχων Καλαθοσφαιριστών του Άρη ο Πέτρος Ράσογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: