Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Επί τάπητος προγραμματισμός, μεταγραφές, αποδεσμεύσεις, χορηγίες

Επί τάπητος προγραμματισμός, μεταγραφές,  αποδεσμεύσεις, χορηγίες

Η καλή η διοίκηση στη …φουρτούνα φαίνεται.
Και αυτό που περνάει ο Άρης τις τελευταίες μέρες στη σύντομη αλλά και δύσκολη δοκιμασία των πλέϊ-οφ, μοιάζει περισσότερο με φουρτούνα, τρικυμία, ή κατ΄ άλλους και με μια δυσάρεστη περιπέτεια.
Το θέμα είναι ότι η ομάδα έχασε μια πολλή καλή ευκαιρία -μέσω των πλεϊ-οφ-
να κάνει την υπέρβαση και το προχωρημένο της όνειρο πραγματικότητα, εξαιτίας κυρίως της μειωμένης προσπάθειας και της μέτριας απόδοσης που είχε στα περισσότερα από τα ματς που έδωσε.
Εξίσου όμως σημαντικό είναι και το γεγονός ότι στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια οι «κίτρινοι» μπορούν να «σώσουν την παρτίδα» αρκεί να δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο κόντρα στον Ολυμπιακό(εκτός έδρας) και στον ΠΑΟΚ(εντός).
Γι΄ αυτό το λόγο, απαιτείται πρωτίστως ηρεμία, αυτοσυγκέντρωση και προσήλωση στο καθήκον και στο «κυνήγημα» του επόμενου στόχου, του μεγάλου δηλαδή κινήτρου που απορρέει από το όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στην τελική κατάταξη της βαθμολογίας.

Καυτό εικοσαήμερο για όλους

Κατά κοινή ομολογία οι επόμενες είκοσι μέρες αποτελούν κριτήριο για τη μετέπειτα πορεία του Άρη και φυσικά το βασικό πυλώνα πάνω στον οποίο θα στηριχτούν οι επιτελείς της Αλκμήνης για να κτίσουν τη νέα ομάδα.
Προς στιγμήν, πέρα από τις σκέψεις, τις προτάσεις , τις διαβουλεύσεις αλλά και όλα τα ενδεχόμενα που έχουν να κάνουν με την επόμενη μέρα , δεν υπάρχει καμία απόφαση και κανένα συγκεκριμένο βήμα.
Τα τελικά βήματα θα δρομολογηθούν αμέσως μετά τους δύο αγώνες των πλέϊ-οφ.
Εκείνο που θέλουν και θα επιδιώξουν να περάσουν και στους ποδοσφαιριστές οι διοικούντες δεν είναι τίποτα άλλο πέρα από την ύστατη προσπάθεια που πρέπει να κάνουν άπαντες για να οδηγήσουν την ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται.
Δεν αποκλείεται για το λόγο αυτό να βρεθεί σε μια από τις προσεχείς προπονήσεις το διοικητικό τιμ, υπό τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Θανάση Αθανασιάδη, για ένα θερμό και αντρίκειο τετ α τετ και φυσικά για τον επαναπροσδιορισμό του ενός και μοναδικού στόχου.
Ο σχεδιασμός και ο προγραμματισμός υπάρχουν αλλά… μπορούν να περιμένουν μερικά ακόμη εικοσιτετράωρα. Άλλωστε , τίποτα δεν είναι σε θέση να προχωρήσει προς στιγμήν , αφού κανείς δεν γνωρίζει που και πότε θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του ο Άρης την επόμενη σεζόν.
Τα πρώτα θέματα στην ημερήσια διάταξη είναι αναμφίβολα το πώς και πού θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας(που είναι το άλφα και το ωμέγα για μια ομάδα), η μεταγραφική ενίσχυση , οι αποδεσμεύσεις και το σημαντικό κομμάτι που αφορά τις χορηγίες. Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: