Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Ανοίγει η αυλαία στα ημιτελικά των πλέι οφ

Στο ΟΑΚΑ ανοίγει το Σάββατο η αυλαία της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Α1 ανδρώνΟ Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Πανελλήνιο (18:45, ΣΚΑΪ) και θέλει να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα έδρας που διατηρεί, προκειμένου να εξασφαλίσει, μια και καλή, την πρόκριση στον τελικό.

Οι «πράσινοι» δεν έχουν προβλήματα ενόψει της αναμέτρησης με τους Κυψελιώτες. Έτσι ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Από τη μεριά των «ολυμπιονικών» ο Ηλίας Ζούρος «πονοκεφαλιάζει» με τη συμμετοχή του Αλέξανδρου Πέτρουλα, ενώ δεν υπολογίζει στον Κρις Οουενς, που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα και έχει χάσει προπονήσεις.

Την Κυριακή τη σκυτάλη στους ημιτελικούς των πλέι οφ παίρνει ο αγώνας του ΣΕΦ. Εκεί για τρίτη διαδοχική χρονιά ο γηπεδούχος Ολυμπιακός θα τεθεί αντιμέτωπος με το Μαρούσι (17:00, ΣΚΑΪ).

Όσον αφορά τα αγωνιστικά ο Παναγιώτης Γιαννάκης δεν θα έχει στη διάθεση του τον Τζος Τσίλντρες, ο οποίος έχει υποστεί θλάση στο δικέφαλο, ενώ ο Γιάννης Μπουρούσης είναι αμφίβολος μετά το διάστρεμμα που υπέστη στη προπόνηση της Πέμπτη. Παρ’ όλα αυτά υπάρχει η αισιοδοξία ότι ο Καρδιτσιώτης σέντερ θα τα καταφέρει και θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο σύνολο του Παναγιώτη Γιαννάκη.

Από τη πλευρά του Αμαρουσίου, δυο είναι τα προβλήματα που έχει στο μυαλό του ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Οι «κιτρινόμαυροι» θα παραταχθούν στο παρκέ του ΣΕΦ με... λαβωμένη την φροντ λάιν τους. Ο Τζάρεντ Χόμαν έχει γαστρεντερίτιδα και είναι αμφίβολος ενώ ο Στέφαν Αριγκμπάμπου ανέβασε πυρετό. Αμφότεροι απείχαν από τις προπονήσεις, αλλά ο δεύτερος παρουσιάζει περισσότερες πιθανότητες για να αγωνιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: