Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Εκτός και οι Νικοπολίδης, Λεονάρντο


Ο Νικοπολίδης στην προπόνηση του Ολυμπιακού "Ηταν στραβό το κλήμα... το έφαγε και ο γάιδαρος", λέει ο λαός και κάλλιστα θα μπορούν να το πουν και στον Ολυμπιακό, καθώς τα προβλήματα εν όψει του αγώνα με τον Αρη ολοένα και αυξάνονται. Οι "ερυθρόλευκοι" θα παραταχθούν χωρίς δέκα ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα στη λίστα των τραυματιών προστέθηκαν και οι Νικοπολίδης, Λεονάρντο, οι οποίοι αποκλείστηκαν από την αποστολή από την αναμέτρηση με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα ο Βραζιλιάνος θα μείνει εκτός δράσης για έξι βδομάδες, καθώς διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κάταγμα κοπώσεως. Αν τελικά παραμείνει στην ομάδα, τότε μπορεί και να χάσει τις πρώτες μέρες τις προετοιμασίας, αν ο Ολυμπιακός δεν καταφέρει να κατακτήσει τη δεύτερη θέση στα πλέι οφ.

Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκε ο Ντιόγκο, ενώ ο Ζαϊρί ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο. Θεραπεία έκανε ο Ντάτολο, όπως και ο Λούα Λούα, λόγω ενόχλησης στην δεξιά ποδοκνημική. Θεραπεία έκαναν επίσης ο Τοροσίδης, λόγω ενοχλήσεων στην αριστερή ποδοκνημική, και ο Νικοπολίδης, λόγω οσφυαλγίας. Στην προπόνηση δεν έλαβε μέρος ο Λεονάρντο, ο οποίος έχει ενόχληση στην δεξιά κνήμη και θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Αρη: Κόβατς, Πάρντο, Πάντος, Ντομί, Ρ. Μπράβο, Ζεβλάκοφ, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Ντουντού, Στολτίδης, Όσκαρ, Λεντέσμα, Γ. Παπαδόπουλος, Βαλεριάνος, Βασιλόγιαννης, Φετφατζίδης, Μήτρογλου, Ντάρμπισιρ και Λούα Λούα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: