Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Μουντιάλ 2010 Η ιδανική 11άδα απόντων

http://www.sport24.gr/ast/cov/id/ideal_b.jpgΗ ισπανική "Marca" παρουσίασε την ιδανική ενδεκάδα απόντων από το Μουντιάλ, αλλά και την ιδανική αποστολή, αν και πολυάριθμη Πρόκειται για παίκτες που η εθνική τους ομάδα έχει προκριθεί στα τελικά της διοργάνωσης και όχι για αυτούς που η χώρα τους δεν θα πάρει μέρος, όπως π.χ. ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με την Σουηδία.

Στην ιδανική ενδεκάδα λοιπόν οι Ισπανοί έχουν επιλέξει τον τερματοφύλακα της Αλμερία, Ντιέγκο Άλβες, ο οποίος έκανε εξαιρετική χρονιά φέτος, ενώ στην άμυνα τους Μαρσέλο, Μπριτζ, Ζανέτι και Γκαμπριέλ Μιλίτο.

Αμυντικά χαφ είναι οι Καμπιάσο και Βιεϊρά και μπροστά τους δύο σπουδαίοι Βραζιλιάνοι επιτελικοί μέσοι, οι Ντιέγκο και Ροναλντίνιο.

Το επιθετικό δίδυμο αποτελούν οι Πάτο και Μπενζεμά, με τον τελευταίο να αποτελεί ίσως την μεγαλύτερη έκπληξη από όλες.

Από εκεί και πέρα έχουν επιλεγεί 36 παίκτες στην αποστολή, οι οποίοι δεν είχαν πρόβλημα τραυματισμού, απλά δεν ήταν στα πλάνα των προπονητών.

Για αυτόν τον λόγο δεν υπάρχει ο Ντέβιντ Μπέκαμ ανάμεσά τους, αλλά υπάρχει ο Βραζιλιάνος, Φιλίπε Λουΐς της Ντεπορτίβο, ο οποίος πρόσφατα γύρισε μετά από πολύμηνη απουσία και ο Άγγλος, Μπόμπι Ζαμόρα, ο οποίος σήμερα αποκάλυψε πως ο ίδιος ζήτησε από τον Καπέλο να μην τον πάρει, έτσι ώστε να μπει στο χειρουργείο.

Υπάρχει βέβαια και μία ξεχωριστή περίπτωση, αυτή του Γουέιν Μπριτζ, ο οποίος δεν θέλει να είναι στην ίδια ομάδα με τον Τζον Τέρι, ενώ οι Μαρσέλο και Ροναλντίνιο είναι στους αναπληρωματικούς της Βραζιλίας.

Αναλυτικά η αποστολή:

Τερματοφύλακες
Ντιέγκο Άλβες (Αλμερία), Παλόπ (Σεβίλλη), Μουνούα (Μάλαγα), Ρενάν (Χερέθ), Ρόμπινσον (Μπλάκμπερν)

Αμυντικοί
Μαρσέλο (Ρεάλ), Ζανέτι (Ίντερ), Μπριτζ (Μάν.Σίτι), Γκαμπριέλ Μιλίτο (Μπαρτσελόνα), Εμάνιουελσον (Άγιαξ), Τρεμουλινάς (Μπορντό), Φιλίπε Λουΐς (Ντεπορτίβο)

Μέσοι
Καμπιάσο (Ίντερ), Γκάγκο (Ρεάλ), Βιεϊρά (Μάν.Σίτι), Ντιέγκο (Γιουβέντους), Ροναλντίνιο (Μίλαν), Ρέγες (Ατλέτικο), Γκούτι (Ρεάλ), Κασάνο (Σαμπντόρια), Τότι (Ρόμα, Νασρί (Άρσεναλ), Χάγκριβς (Μάν.Γιουνάιτεντ), Μπανέγκα (Βαλένθια), Κριστιάν Ροντρίγκες (Πόρτο), Ζοάο Μουτίνιο (Σπόρτινγκ), Κουαρέσμα (Ίντερ)

Επιθετικοί
Μπενζεμά (Ρεάλ), Πάτο (Μίλαν), Φαν Νίστελροοϊ (Αμβούργο), Ζαμόρα (Φούλαμ), Τόνι (Ρόμα), Αμάουρι (Γιουβέντους), Μίκολι (Παλέρμο), Αντριάνο (Φλαμένγκο), Νέιμαρ (Σάντος)

Δεν υπάρχουν σχόλια: