Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Ηρακλής Διευθέτηση με Μπούρμπο

http://www.sport24.gr/ast/cov/bo/bourbos1004_b.jpgΈνα ακόμη πρόβλημα παρουσιάστηκε την Τετάρτη στον δρόμο της Διοίκησης Πρωτοδικείου της ΠΑΕ Ηρακλής και είχε να κάνει με τον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας Χρήστο Μπούρμπο διευθετήθηκε μία μέρα μετά σήμερα Πέμπτη (13/05). Αύριο εξάλλου είναι προγραμματισμένη επίσκεψη σε Super League και ΕΠΟ.Tο θέμα του Μπούρμπου και είχε να κάνει με το αίτημά του για αφαίρεση βαθμών από την ομάδα της Θεσσαλονίκης διευθετήθηκε μετά από επαφή που υπήρξε με τον δικηγόρο του, Λάκη Σημαιοφορίδη, αλλά και καταβολή της πρώτης δόσης των οφειλομένων του. Επίσης στην διάρκεια της ημέρας διευθέτηση μέρους των όσων έχουν λαμβάνειν ίσχυσε και με τους Στέλιο Ηλιάδη και Γιώργο Μπαντή.

Για αύριο Παρασκευή (14/05) εξάλλου είναι προγραμματισμένη κοινή συνέντευξη Τύπου του αρχηγού της ποδοσφαιρικής ομάδας, Τάσου Κατσαμπή, και του αρχηγού της ομάδας βόλεϊ, Αντρέι Κράβαρικ, στις 14:00, στην αίθουσα Τύπου των Εγκαταστάσεων της ΠΑΕ στην Μίκρα. Αντικείμενο αυτής θα είναι η προσπάθεια ενίσχυσης του «κυανόλευκου» ποδοσφαίρου.

Σε μία μέρα πάντως όπου είναι προγραμματισμένο ταξίδι στην Αθήνα από πλευράς του προέδρου της ΠΑΕ Ηρακλής, Ιωάννη Τάκη, με τον διοικητικό σύμβουλό της και υπεύθυνο οικονομικών, Αλέξη Κεσόπουλο, με σκοπό επίσκεψη στα γραφεία της Super League και της ΕΠΟ. Από την μια υπάρχει ραντεβού με τον γενικό διευθυντή της λίγκας, Πατρίκ Κομνηνό, και από την άλλη στην Ομοσπονδία θα έχει να κάνει με επαφή με τους αρμοδίους της Επιτροπής Αδειοδότησης.

Τέλος θα πρέπει να σημειωθεί ότι η είδηση από την χθεσινή σύσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Ηρακλής είχε να κάνει από το αποτέλεσμα της τηλεφωνικής επικοινωνία που υπήρξε με τον πρώην Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Δήμο Πολύκαρπο, όπου ανέλαβε το κομμάτι της συλλογής υπογραφών από όλους όσους έχουν λαμβάνειν από την ΠΑΕ.

Το δυσκολότερο κομμάτι δηλαδή για τη συμπλήρωση του φακέλου που θα στείλει η ΠΑΕ στην αρμόδια επιτροπή για να λάβει την άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Super League με αντίπαλο πάντως τον χρόνο μιας και τα περιθώρια είναι στενά προς αποφυγή των χειροτέρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: