Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Ψιθυροι

  • Απίστευτη στιχομυθία ανάμεσα σε δημοσιογράφο που εργάζεται σε ερυθρόλευκο Μέσο και τον Νικόλα Πατέρα, σε... πηγαδάκι που στήθηκε στην Ευελπίδων. "Τι μπορώ να κάνω για να απαλύνω τον πόνο σου;", ρώτησε με αρκετή δόση χιούμορ ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού για να του απαντήσει ο δημοσιογράφος: "Πάρε τον Ολυμπιακό"!
  • Εντός έδρας... έπαιζε ο Εντίνιο, που έδωσε ρεσιτάλ στα μπουζούκια, αφού πήρε το μικρόφωνο από τον Ανδρέα Στάμο και τραγούδησε σε άπταιστα ελληνικά το τραγούδι "Εξαιρέσεις"! Πού έμαθε ελληνικά; Ελάτε τώρα, τόσες... πρόβες έχει κάνει σε νυχτερινά κέντρα...
  • Στο νυχτερινό κέντρο "Μαμούνια" υπό τους ήχους του Ανδρέα Στάμου και της Ελεάνας Παπαϊωάννου γλέντησαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ την έξοδο της ομάδας στα προκριματικά του Champions League. Παρόντες όλοι οι παίκτες, πλην του Πάμπλο Γκαρσία, αλλά και ο Φερνάντο Σάντος! Αισθητή ήταν η απουσία του Θοδωρή Ζαγοράκη.
  • Ο πιο γνωστός Πάτερ-οπαδός ήταν παρών στην υποδοχή ηρώων που επιφύλασσαν οι ΠΑΟΚτσήδες στην αποστολή της ομάδας τους στο αεροδρόμιο Μακεδονία. Ο παπά-Χρήστος Μήτσιος με κασκόλ δεμένο στο κεφάλι αποθέωσε τους παίκτες και τον Σάντος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: