Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Σήμερα η συνάντηση!

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/fb37977cadbd13f873fa2c375f9b86f4_L.jpg?1273806045?1273806045?1273806045Εντός της ημέρας θα γίνει η κρίσιμη συνάντηση των μετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την επόμενη μέρα της ομάδας. Το πολυαναμένομενο ραντεβού έκλεισαν αργά χθες το βράδυ μεταξύ τους.

Επί τάπητος στη συζήτηση θα πέσουν όλα τα ζητήματα που «καίνε» τον Παναθηναϊκό αλλά και το μέλλον της ομάδας. Οι Νικόλας Πατέρας, Παύλος Γιαννακόπουλος και Ανδρέας Βγενόπουλος έκλεισαν για σήμερα τη συνάντηση αλλά στον αέρα υπάρχουν πολλά ερωτηματικό. Το πιο αξιοσημείωτο είναι ποιοι θα δώσουν το παρών. Ήδη έχουν ακουστεί πολλές φήμες για αρκετές απουσίες.

Επί τάπητος στη συζήτηση θα πέσουν όλα τα ζητήματα που «καίνε» τον Παναθηναϊκό αλλά και το μέλλον της ομάδας. Οι Νικόλας Πατέρας, Παύλος Γιαννακόπουλος και Ανδρέας Βγενόπουλος έκλεισαν για σήμερα τη συνάντηση αλλά στον αέρα υπάρχουν πολλά ερωτηματικό. Το πιο αξιοσημείωτο είναι ποιοι θα δώσουν το παρών. Ήδη έχουν ακουστεί πολλές φήμες για αρκετές απουσίες ενώ θα έχει τεράστια σημασία αν λείψει κάποιος.

Από τα βασικά ζητήματα του ραντεβού είναι το ποιοι και με τι ποσό θα συμμετάσχουν τελικά στην αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου, η οποία ουσιαστικά έχει αποφασιστεί στο τελευταίο Δ.Σ. της ΠΑΕ.

Ακόμα ένα θέμα που... καίει είναι του προεδρικού θώκου. Θα παραμείνει ή όχι ο Νικόλας Πατέρας στην προεδρία του τριφυλλιού; Αν όχι, ποιος θα είναι αυτός που θα τον διαδεχτεί; Αν βέβαια, τεθεί τέτοιο ζήτημα.

Επίσης, ο Κώστας Αντωνίου δεν γνωρίζει αν συνεχίσει να είναι ο διευθυντής ποδοσφαίρου των πρασίνων με το θέμα του παλαίμαχου άσου να βρίσκεται μέσα στις συζητήσεις των μετόχων. Το ίδιο ισχύει και με την περίπτωση του Νίκου Νιόπλια αλλά και με το μπάτζετ της νέας σεζόν. Πάντως, εκτενέστερη κουβέντα για αυτά τα αγωνιστικά θέματα θα υπάρξει στο Διοικητικό Συμβούλιο που θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: