Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Πολλά τα προβλήματα με ΑΕΚ


Ο Χιλιανός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Κοντρέρας Όπως έγινε γνωστό οι ποδοσφαιριστές δεν θα αποσυρθούν σε ξενοδοχείο της προηγούμενη του αγώνα της Κυριακής, αλλά θα πάνε κατευθείαν στο γήπεδο από τα σπίτια τους.

Επίσης, για τον αγώνα της Κυριακής ο Δικέφαλος έχει σαφή και σοβαρά προβλήματα. Οι κάρτες των Κοντρέρας και Φιλομένο, τους αφήνουν εκτός ομάδας, όπως επίσης και η ποινή που θα εκτίσει ο Σορλέν δημιουργούν, άμεσο πρόβλημα στην ομάδα το οποίο όμως δεν πανικοβάλει τον έτσι κι αλλιώς ψυχρό και ψύχραιμο Σάντος. Ο Σνάουτσνερ στην δεξιά πτέρυγα της άμυνας, ο Μουσλίμοβιτς στην γνωστή θέση του φορ και ο Εντίνιο ή ο Κουτσιανικούλης αντί του Γάλλου, έχουν τις δυνατότητες να καλύψουν τις απουσίες των συμπαικτών τους και να δώσουν αυτό που χρειάζεται η ομάδα, στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της περιόδου, το αποχαιρετιστήριο προς τους οπαδούς, που θα μετατραπεί σε γιορτή.

Φεύγουν οι διεθνείς

Χαλκιάς και Κοντρέρας φεύγουν νωρίτερα... Πήραν άδεια από τον Σάντος για να αποχωρήσουν από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας παρά το γεγονός ότι απομένουν δύο ακόμη αναμετρήσεις.

Ο Χαλκιάς θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας. Δεν αποκλείεται το ίδιο να συμβεί και με τον Μαλεζά που συμμετέχει της προετοιμασίας. Ο Κοντρέρας θα αναχωρήσει αύριο για τη Χιλή, όπου τον περιμένουν για να προετοιμαστεί ενόψει του Μουντιάλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: