Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Αποχώρησε συγκινημένος ο Μασάρα


Ο Μασάρα πανηγυρίζει το γκολ επί της Καστοριάς Η συνεργασία του Ατρόμητου με τον Κάρλος Μασάρα, ολοκληρώθηκε την Πέμπτη. Ο παίκτης επισκέφτηκε για τελευταία φορά το προπονητικό κέντρο και εμφανώς συγκινημένος ευχαρίστησε τους ανθρώπους του συλλόγου, την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές για την κοινή τους πορεία.

"Θέλω να απευθύνω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση που με στήριξε στα δύο αυτά χρόνια και ειδικά φέτος λόγω του τραυματισμού μου. Πέρασα δύο πολύ όμορφα χρόνια στον Ατρόμητο. Είναι ένα πολύ καλό σωματείο με καλούς ανθρώπους που μου φέρθηκαν άψογα και εύχομαι να πάει πολύ καλά στην καινούργια σεζόν και να πετύχει τους στόχους που έχει βάλει", είπε αρχικά.

Στην συνέχεια πρόσθεσε: "Κι εγώ με την σειρά μου αποχωρώ ικανοποιημένος γιατί συνέβαλα με την παρουσία μου στη περσινή αγωνιστική σεζόν στην άνοδο της ομάδας και στην κατηγορία που της αξίζει. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την τεχνική ηγεσία που παρότι δεν μπόρεσα να βοηθήσω λόγω του τραυματισμού μου, με στήριξε και βέβαια τους φιλάθλους του Ατρόμητου που με αγάπησαν αλλά και τους αγάπησα".

Στο μεταξύ, συνεχίζεται με πολύ ικανοποιητικούς ρυθμούς η διάθεση των νέων καρτών διαρκείας από το Γραφείο Διαχείρισης Εισιτηρίων που λειτουργεί καθημερινά από τις 12.30 μέχρι τις 20.30 και κάθε Σάββατο από τις 10.00 μέχρι τις 14.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια: