Παρασκευή, 14 Μαΐου 2010

Μπούρμπος: «Ποτέ δεν είχε πρόθεση να δημιουργήσω πρόβλημα»

Μπούρμπος: «Ποτέ δεν είχε πρόθεση να δημιουργήσω πρόβλημα»

Ο Χρήστος Μπούρμπος μίλησε σήμερα στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή Revolution για το θέμα που έχει να κάνει με την οφειλή του Ηρακλή προς το πρόσωπο του. Ο νυν ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ τόνισε: «Είχα καταθέσει μία προσφυγή και είχε επιδικαστεί από τον Σεπτέμβριο ένα ποσό. Το θέμα όμως διαπίστωσα ότι είχε αφεθεί πλήρως. Δεν με είχε ενημερώσει κανείς, μέχρι προχθές που με πήρε ο πρόεδρος της νέας διοίκησης του Ηρακλή για να μου μιλήσει για την κατάσταση. Μου είπε πως είναι τα πράγματα, μου δόθηκε ένα ποσό και το θέμα τελείωσε εκεί. Δεν είχε καμία πρόθεση να προξενήσω ζημιά στον Ηρακλή. Σε καμία περίπτωση».

Ο Μπούρμπος ξεκαθάρισε πως: «από τον Σεπτέμβριο, δεν με πήρε ούτε ένας άνθρωπος τηλέφωνο. Να μου πει έστω κάτι για το θέμα. Το θέμα κυλούσε και το διαχειριζόταν ο δικηγόρος μου. Τώρα, ανέλαβαν κάποιοι άνθρωποι τον Ηρακλή και ήταν οι μοναδικοί που ήρθαν σε επαφή μαζί μου. Ο κ. Τάκης μου εξήγησε το πώς σκέφτεται η διοίκηση. Ήταν ο μοναδικός που μου μίλησε και το θέμα λύθηκε σε λίγα λεπτά. Θα είμαστε σε επικοινωνία όπως μου υποσχέθηκε για οτιδήποτε. Δεν έγινε μόνο με εμένα αυτό. Με πολλά παιδιά συνέβη. Δεν μπήκε κανείς τόσο καιρό στην διαδικασία να μιλήσει με τους παίκτες και γι΄ αυτό ίσως έφθασε εδώ η κατάσταση».

Για το αν μίλησε με τον Ηλία Πουρσανίδη τόνισε: «Όχι. Ήταν αυτός που με έφερε στην ομάδα του Ηρακλή αλλά μετά δεν είχαμε την παραμικρή επικοινωνία. Δεν θέλω να πω τίποτα παραπάνω γι΄ αυτό».

Για το αν φανταζόταν ότι θα καταλήξουν έτσι τα πράγματα στον Ηρακλή, όταν ήρθε στην ομάδα υπογράμμισε: «Όταν ήρθα στην ομάδα πίστευα ότι θα γίνει μία καινούρια αρχή. Ήταν στην ομάδα άνθρωποι νέοι και φιλόδοξοι. Δεν περίμενα σε καμία περίπτωση ότι θα φθάσουμε στα άκρα. Το δυσάρεστο είναι ότι και τώρα βλέπω ότι καταθέτουν προσφυγές ποδοσφαιριστές του Ηρακλή για να μείνουν ελεύθεροι. Θέλουν να φύγουν δηλαδή από αυτή την ομάδα και αυτό είναι πολύ αρνητικό για μία ομάδα όπως ο Ηρακλής. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα φθάσει εκεί».

Για το πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής είπε: «Είναι απρόβλεπτο το πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής. Στηρίζεται καθαρά στη δύναμη. Εμείς δεν ευτυχήσαμε να βρεθούμε στις δύο πρώτες θέσεις και έτσι θα μπούμε στην διαδικασία των play-off. Είναι μία επικίνδυνη διαδικασία, όμως πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε και θα βγάλουμε τον ΟΦΗ στη μεγάλη κατηγορία. Είναι μία ιστορική ομάδα με πολύ κόσμο και σαφέστατα αξίζει να βρίσκεται στη μεγάλη κατηγορία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: