Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

«Ζοτς» 2012 κι επισήμως

Οι όποιες αρχικές διαφωνίες ξεπεράστηκαν κι η προφορική συμφωνία μετουσιώθηκε σε υπογραφές. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα είναι ο προπονητής του Παναθηναϊκού και για τα επόμενα δύο χρόνια. Ξεκαθαρίζει του Σπανούλη.Διοίκηση και «Ζοτς» συναντήθηκαν να μιλήσουν για πρώτη φορά για την ανανέωση της συνεργασίας τους την περασμένη Τετάρτη, ωστόσο, με σοβαρές εκρεμμότητες να μην έχουν διευθετηθεί, όπως οι εγγυήσεις πως η ομάδα που θα υπάρχει τη νέα χρονιά (και όχι μόνο) θα διεκδικήσει και τους τρεις τίτλους, δεν έπεσαν οι υπογραφές, όπως είχε συμβεί τις προηγούμενες φορές μέσα σε ελάχιστα λεπτά.

Η νέα συνάντηση σήμερα έβαλε τέλος στις όποιες ανησυχίες υπήρχαν στον κόσμο των «πράσινων», αφού ο Σέρβος προπονητής άκουσε από την διοίκηση αυτά που ήθελε, υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του κι επαλήθευσε τον Θανάση Γιαννακόπουλο, που είχε ανακοινώσει πρόωρα το γεγονός στο ΟΑΚΑ λίγο πριν από την έναρξη της φιέστας. Ο «Ζοτς» είναι κι επισήμως ο άνθρωπος που θα καθοδηγεί το «τριφύλλι» και για τα επόμενα δύο χρόνια, με τη νέα συμφωνία να «ανεβάζει» τη διάρκεια της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό στον «πράσινο» αριθμό των 13 χρόνων.

Άρχισε ο διάλογος με Σπανούλη


Η επισημοποίηση της παραμονής του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού δίνει αυτομάτως τη «σκυτάλη» στους παίκτες με συμβόλαια που δε συνεχίζουν τη νέα χρονιά. Ένας εξ αυτών είναι κι ο Βασίλης Σπανούλης.

O ατζέντης του Λαρισαίου γκαρντ, Μίσκο Ραζνάτοβιτς (σ.σ. εκπροσωπεί και τον Νίκολα Πέκοβιτς), άνοιξε σήμερα το «χορό» των συζητήσεων με την «πράσινη» ΚΑΕ κι οι επόμενες ώρες αναμένονται καθοριστικές για το μέλλον του παίκτη στο «τριφύλλι». Διαφορά υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές, ωστόσο, οι «πράσινοι» ευελπιστούν πως θα ξεπεραστούν και πως ο «VSpan» δε θα βγάλει από πάνω του τη φανέλα με τα πέντε αστέρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: