Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Στον «αέρα» το ΣΕΦ για ΟΣΦΠ

Δέσμη μέτρων για την χρησιμοποίηση του ΣΕΦ έθεσε στην ΚΑΕ Ολυμπιακός ο Π. Μπιτσαξής, αρνητικά απάντησε ο Ολυμπιακός. Επανεξετάζεται η χορηγία του ΟΠΑΠ στο μπάσκετ. Μια σειρά μέτρων που θα μπορούσαν να έχουν προβλεφτεί και κάποια από αυτά εξετάζεται αν θα εφαρμοστούν ανακοινωθήκαν από τον ΓΓΑ, Π. Μπιτσαξή, μετά την σύσκεψη που είχε με την διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός και του ΣΕΦ για τα επεισόδια της περασμένης Κυριακής. Τα μέτρα αυτά είναι:

1) Η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα καταβάλει μέχρι τελευταίου ευρώ το κόστος αποκατάστασης των ζημιών και θα κληθεί να ανορθώσει την βλάβη την οποία επέφερε στην φήμη του Σταδίου και την τεράστια δυσφήμηση της χώρας.

2) Η παραχώρηση του ΣΕΦ στον Ολυμπιακό για το νέο πρωτάθλημα δεν είναι αυτονόητη και δεδομένη. Θα εξαρτηθεί από την αποδοχή ρητρών σε περίπτωση επεισοδίων. Το ΣΕΦ θα έχει δικαίωμα να καταγγέλλει την σύμβαση σε περίπτωση επεισοδίων.

3) Η επιχορήγηση του ΕΣΑΚΕ από τον ΟΠΑΠ επανεξετάζεται κατόπιν των γεγονότων του ΣΕΦ στο πλαίσιο των αποφάσεων που έχει λάβει για παρόμοια γεγονότα στο παρελθόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ολυμπιακός δεν συμφώνησε με τους παραπάνω όρους του ΓΓΑ και η χρησιμοποίηση του ΣΕΦ από την νέα σεζόν είναι στον «αέρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: