Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Ανανέωσε ο Τακουρίδης

Στον Άρη θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ο Γιάννης Τακουρίδης, ο οποίος σε συνάντηση που είχε με τη διοίκηση υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας, διάρκειας δύο ετών. Βασικός στόχος των Θεσσαλονικέων εν όψει της νέας σεζόν ήταν να διατηρηθεί ο βασικός κορμός. Άλλωστε η περίοδος που ολοκληρώθηκε μπορεί να θεωρείται κάτι παραπάνω από επιτυχημένη γι' αυτό και οι ιθύνοντες του Άρη δεν ήθελαν να προχωρήσουν σε αλλαγές που θα έφερναν την ομάδα πάλι πίσω.

Σε αυτό το πλάνο βρισκόταν και ο 22χρονος κεντρικός, ο οποίος σε δηλώσεις του μετά τη συμφωνία δεν θα μπορούσε παρά να είναι ικανοποιημένος από αυτή την εξέλιξη. «Είμαι πολύ χαρούμενος για την τροπή που πήρε το ζήτημα. Με τιμά το ότι η ομάδα ήθελε να ανανεώσει τη συνεργασία της μαζί μου», είπε χαρακτηριστικά ο Τακουρίδης στον ΑΡΗΣ FM.

Και πρόσθεσε, αναφερόμενος στη σεζόν που έφυγε και σε αυτήν που έρχεται: «Πέρσι κατακτήσαμε την 3η θέση στο πρωτάθλημα και του χρόνου ευελπιστούμε για κάτι ακόμη καλύτερο. Είναι θετικό που η ομάδα κράτησε πολλούς παίκτες και με κάποιες προσθήκες θα πάμε ακόμη καλύτερα. Κάθε χρόνο λέγαμε ότι θέταμε ως στόχο το κάτι παραπάνω. Τη χρονιά που μας πέρασε πετύχαμε κάτι περισσότερο από αυτό το παραπάνω.

Στο ίδιο μοτίβο θα συνεχίσουμε και του χρόνου. Στόχος είναι να διατηρήσουμε τα κεκτημένα και ό,τι καλύτερο είναι ευπρόσδεκτο. Θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό. Από την πλευρά μου, θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου και την ψυχή μου για την ομάδα. Εύχομαι να κάνω μια καλή χρονιά και κάθε χρόνο να πηγαίνω όλο και καλύτερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: