Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Συνάντηση Κόκκαλη-Νικοπολίδη

Πρόταση ανανέωσης για ένα ακόμη χρόνο έκανε ο Σωκράτης Κόκκαλης στον Αντώνη Νικοπολίδη και σε περίπτωση που αρνηθεί του αντιπρότεινε να αναλάβει το πόστο του γενικού αρχηγού. Φεύγει ο Λεντέσμα, έρχεται τις επόμενες μέρες ο νέος προπονητής, δυσκολεύει η περίπτωση Αλεξανδρή.Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:

1. ο Σωκράτης Κόκκαλης βρέθηκε στις 13:30 το μεσημέρι της Παρασκευής στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και είχε συνάντηση με τους Χρυσικόπουλο και Θεοδωρίδη για να συζητήσουν όλα τα τρέχοντα ζητήματα του συλλόγου.

2. ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είχε συνάντηση και με τον Αντώνη Νικοπολίδη, με τον οποίο συζήτησε την προοπτική ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών. Ο Κόκκαλης πρότεινε στον διεθνή πορτιέρο να παραμείνει στην ενεργό δράση για 1 ακόμη χρόνο, ενώ αν αρνηθεί του αντιπρότεινε να αναλάβει το πόστο του γενικού αρχηγού της ομάδας. Ο Νικοπολίδης άκουσε με προσοχή τα όσα του είπε ο Σωκράτης Κόκκαλης και θα απαντήσει τις επόμενες μέρες (Τρίτη ή Τετάρτη). Τούτη τη στιγμή το πιθανότερο είναι να αποδεχθεί την πρόταση για να αναλάβει γενικός αρχηγός. Σε αυτή την περίπτωση, οι "ερυθρόλευκοι" θα προχωρήσουν για τον αντικαταστάτη του στο τέρμα και θα κινηθούν για τις περιπτώσεις Γκσπουρνινγκ και Ντρόμπνι.

3. Οσον αφορά το θέμα του προπονητή, αυτό αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέχρι την επόμενη Παρασκευή με την περίπτωση αυτός να είναι ξένος να συγκεντρώνει πλέον πολλές πιθανότητες. Σύμφωνα με πληροφορίες του contra.gr, το ενδεχόμενο να αναλάβει πρώτος προπονητής ο Αλέκος Αλεξανδρής είναι σχεδόν απίθανο. Πρώτος στη λίστα των υποψηφίων φέρεται να είναι ο Μανόλο Χιμένεθ.

4. Ο Λεντέσμα ενημερώθηκε να φέρει πρόταση από άλλη ομάδα για να φύγει.

5. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού εξετάζουν την πρόταση της Παλμέιρας για τον Λεονάρντο.

6. Στολτίδης, Πάντος, Πάρντο και Λούα Λούα θα κληθούν να συναντηθούν με τη διοίκηση για να μάθουν το μέλλον τους και αν αυτό θα είναι στον Ολυμπιακό. Πρώτα θα ενημερωθούν οι παίκτες και στη συνέχεια θα γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις. Ολα δείχνουν πως ο Πάρντο θα μείνει (σε αντίθεση με τους άλλους τρεις).

7. Δεν πρόκειται να ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς του Χεσούς Ντάτολο.

8. Στο μεταγραφικό κομμάτι, τέσσερις παίκτες αναμένεται να αποκτηθούν, ενώ θα προωθηθούν αρκετοί νέοι από τη δεύτερη ομάδα. Αναμένεται η απάντηση του Ντετζαγκά στην πρόταση που του έχει γίνει, ενώ έχουν προταθεί και εξετάζονται οι περιπτώσεις Μιραλάς και Γέστε. Αντίθετα, δεν θα προχωρήσει η περίπτωση του Αριέλ Ιμπαγάσα.

9. Τέλος, στις 28 Ιουνίου θα βγουν τα νέα εισιτήρια διαρκείας για την επόμενη σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: